UCSP & GlobalYoga

Jag är faktiskt nästan helt tipp topp. Hostar än mer anser mig vara typ frisk, åtminstone i morgon.

Jag fick inte träna ngn löpning för Magnus… och han har så rätt. Det är bättre att ge det ytterligare en dag till. Magnus och jag träffades upp på UCSP för att göra tester och också låta Magnus se var mina svagheter och obalanser sitter.

Jag är  e x t r e m t  lyhörd och fångar upp det mesta som försiggår både under en PT-session och en gruppträningsklass. Jag vet vad jag vill ha och jag vet också vad och hur allt fungerar i kroppen. Jag har hört lovord om Magnus som PT och jag vet att han är fantastisk som människa och vän. Alla förväntningar har infriats gånger hundra. Magnus är allt och l i t e  t i l l som alla sagt.

Han lyckades genom att enbart ge mig lite trix, på några sekunder korrigera obalanser jag släpat på och jobbat med förevigt.

Vi har en lång bit kvar men det är imponerande och jag är jublande lycklig. Vi kommer lyckas att nå mina (våra) mål och det kommer vara rockande ljuvligt, även om jag kan utstöta små “fina” uttryck som  ” s k i t ö v n i n g “  när jag blir sur för att jag vill men begränsas av mina svagheter.

Jag är helt klart säker på att jag kommer bli starkare, ännu mera rörlig, snabbare, uthålligare och explosivare. Allt i samma paket med hjälp av Magnus.

Jag har också betsämt mig för att gå fullständigt härliga Jo’s globalyogautbildning nu i höst, tillsammans med den enda ironkvinnan jag känner och en fantastisk sådan, Sofie.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *