Inlägget görs i samarbete med NIVEA

 

Ni kommer ju säkert ihåg att jag under året haft ett samarbete med NIVEA. Nu är det dags igen och denna gång står serien Urban skin i centrum. Jag vet att ni har efterfrågat lite mer – “vad gör du på dagen inlägg” och jag tänkte att ni faktiskt helt enkelt skulle få hänga med under en dag och möta livet i skärgården blandat med pulsen i staden tillsammans med mig.

06:00
Vaknar och får den där dagliga kaffen i sängen. Älskar den. Den sätter liksom tonen för hela dagen. Jaime gör den alltid med så mycket kärlek och det har liksom blivit en morgonritual.  Kaffe i sängen – dra upp gardinerna, se gryningen över trädtopparna och se ut över en blå himmel. Livet alltså!

 

 

 

07:00
Sätter på Rocky selen och drar ut på en kort löparrunda med honom på min halvö.

 

 

 

Kommer hem, klappar vovvarna. Hoppar in i duschen. Smörjer in ansiktet med dagcremen från NIVEA Urban skin som jag just nu testar i samarbete med NIVEA. Gillar hela grejen med att det känns som en energi- och fuktbomb för huden och skyddar huden liten extra föroreningar och stressmoment. Jag älskar när krämer luktar fräscht och förflyttar mig till en sommardag bara genom doften och dessutom ger en fuktbomb. Har haft en svajig tid och min hud är bra på att direkt spegla om det är lite stressigt. Urban skin-serien stöttar huden lite extra med hjälp av bland annat ekologiskt extrakt av grönt te – heja ekologiskt. Serien innehåller också hyaluronsyra som effektivt binder fukt i huden och gör den härligt spänstig och ger lyster.

 

 

I NIVEA Urban skin-serien ingår en dagcreme, en nattcreme och tre masker. Jag har provat masken NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask + Purify. Den innehåller vit lera och magnoliaextrakt som exfolierar huden och rengör på djupet.

 

 

12:00 Åker in i stan för att träffa ytterligare en av (jag är en) av tjejerna i Sveriges nya mtb-lag med enbart tjejer. Viktigt lunchmöte med en eventuell samarbetspartner. Planerar och drömmer och oslagbara saker för nuvarande och kommande säsong.

 

13:00 Stannar kvar efter mötet och sätter mig på ett kaffe och jobbar fram till nästa möte.

 

 

18:30 När mötet är klart är det dags för mig att köra mitt pass hemma i gymmet. Duschar och kör mini-spa hemma och ger ansiktet ännu mer kärlek genom att köra masken från NIVEA Urban skin. Avslutar med nattcremen i samma serie – min hy törstar ofta efter fukt och speciellt nu är det så viktigt att boosta huden med fukt fukt och fukt.

 

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *