En vanlig onsdag

Regnet har fullkomlig öst ner hela dagen. Verkligen toköst. Precis lagom till Nike+ Run Club avtog det.

Jag trodde många skulle stanna hemma. Men våra löpare är dedikerade som få, drygt 50 stycken dök upp.  Längre intervaller med fokus på att flytta mjölksyratröskeln uppåt. Claesson säger neråt, men vi menar samma sak – han syftar på attt man springer kortare tid på tröskeln och jag syftar på att man slår i tröskeln först på högre puls / intensitet, alltså klarar högre ansträngning, samma sak.

 

 

 

 

 

 

 

Total
0
Shares
Comments 1
  1. Hade jag följt mina ursprungliga roadtrip-planer hade jag definitivt hängt på nästa vecka. Men nu blev det tåg och Göteborg istället. Får väl hitta mig något roligt att träna där.

    Härligt med så många som struntar i vädret och bara kör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Vinn “It’s all in you let yourself shine”

Vinn “It’s all in you let yourself shine”

Det är många som inte hade möjlighet och dyka upp i måndags och undrat hur man

Next
Dagens boost

Dagens boost

You May Also Like