Vinn “It’s all in you let yourself shine”

Det är många som inte hade möjlighet och dyka upp i måndags och undrat hur man får tag på våra tröjor. Jag har ett gäng tröjor i storlekarna S,M,L ochXL som jag får lotta ut. Så vi gör så här, motivera i kommentarerna varför just du ska få en tröja och vilken storlek du vill ha.

 

62 Comments

 1. Karin Tri - triathlon 10 juli, 2013at09:16

  Åh en sån snygg tröja vill jag ha! Stl L (eller kanske XL?)

  Motivering: Det finns inom mig, jag har jobbat upp en grym motor till när jag cyklar. Bara jag som bestämmer hur bra den ska gå!

 2. Annica 10 juli, 2013at09:25

  Åh, en sån fin i S vill jag gärna ha!

  Jag tror att jag klarar allt jag vill, bara jag bestämmer mig. Det finns inom oss. Genom att ha ett budskap som detta på bröstet kanske jag kan inspirera människor jag möter att inse sin potential, att de också kan, om de vill, om de bestämmer sig! Ibland är ett par ord “in your face” allt som behövs för att våga hoppa, tänk att få vara en del av det!

  Kramar till dig vackra!

 3. Anette 10 juli, 2013at09:47

  Jag läste precis en väldigt bra krönika om unga flickors dåliga självkänsla, vilken även vi vuxna kvinnor ibland bidrar till när vi själva utstrålar dålig självkänsla. När jag såg tröjan tänkte jag direkt att en sådan hade varit perfekt att ha när man som jag har tre döttrar.

  Jag har strl M.

  Kram

 4. Elin 10 juli, 2013at09:51

  För att peppande budskap är de bästa! Jag är hemhemma och renoverar och då jag på egen hand tar mig runt i löparspåret kvällstid skulle denna vara en perfekt kompis.

  Storlek M skulle passa perfekt :)

 5. Helena 10 juli, 2013at09:56

  Åh, jag vill GÄRNA ha en i S..!
  Efter min löpning mellan Sälen och Mora under söndagen och måndagen fick jag det slutgiltiga kvittot på att ALL really IS IN YOU, så många gånger som jag grät och bara ville lägga av…och ändå fortsatte. If there’s a will, there’s a way, och det vill jag förmedla till ALLA!

 6. Hanna 10 juli, 2013at09:57

  Jag älskar denna modellen på t-shirtar från Nike.
  Och skulle bli oerhört glad av att få en, då i storlek S.

  Just nu kämpar jag som ett djur för att i början av augusti springa ett halvmaraton över Ottfjället utanför Åre. Tiden tryter ibland och jag skulle behöva ett par grymt peppande ord för att verkligen ta mig den tid jag får över till att springa. Då skulle denna t-shirt sitta som en smäck för att ge mig mer energi för att pressa mig ännu längre!

 7. Camilla 10 juli, 2013at09:58

  Åhhhh vad jag vill vinna en sådan tröja. När jag känner att träningen sitter långt inne brukar jag ta på mig tröjor med budskap. Titta mig själv i spegeln och bli lite extra peppa av det. Då är det genast lättare att ta sig ut och göra det som är bra för mig nämligen träna. Sedan att det kan inspirera andra är ju en bonus det med.

  Jag vet inte riktigt storlek L i första hand och XL i andra hand. Båda brukar fungera.

  Håller tummarna och hopppppppas!!!!

 8. Frida 10 juli, 2013at10:02

  Att få instruera gruppträning är fantastiskt, att få chansen att inspirera och glädja andra fyller mig med energi. Skulle mer än gärna köra mina klasser i en så fin tröja med en klockren text. Den säger precis det jag står för och strävar efter att förmedla till andra (och mig själv). Tröjan i storlek S skulle vara pricken över I:et!
  Kramar!

 9. Emma 10 juli, 2013at10:10

  Skulle så gärna vara med på alla varianter av Nike-springkvällar men då jag inte är stockholmsbo blir det ju svårt. Lyssnade på “Inner strength”-podcasten där du pratar löpning i morse under morgonpromenaden. Mkt Bra!

  Jag hoppas på en tröja för att ge mig själv lite pepp då jag nu får börja träna igen efter att ha läkt en fraktur i ländryggen (ridolycka) och ska komma i form för Engelbrektsturen och Cykelvasan. Och jag vet att det finns där i mig…någonstans…

  Emma

 10. Emma 10 juli, 2013at10:11

  Storlek var det ja…Medium skulle jag tro =)

  Emma

 11. Elna 10 juli, 2013at10:49

  Åh, jag vill ju vinna en S! Mest för att jag varit sjuk i tolv dagar, smuttar hostmedicin istället för sportdryck och skulle behöva en snygg boost.

 12. Emma 10 juli, 2013at10:57

  Får snart semester och kommer att tillbringa mkt tid i stugan (mitt i skogen just nedanför västerbottensfjällen). Träningen kommer bestå av mkt myrlöpning. En så snygg tröja skulle förmodligen chocka myggen och hålla dem på avstånd. Helt perfekt om jag skulle vinna med andra ord. Miljövänligare än alla myggmedel som finns i handeln.
  Storlek M om jag vinner.
  Emma

 13. Carolin 10 juli, 2013at11:16

  Jag har brottats med dålig självkänsla i många år, vilket lett till diverse konsekvenser. Pratade igår med en vän om att inre trygghet är viktigt för mig och hur jag ska lita på mig själv och tala mindre neg till mig skälv. När jag såg tröjan tänkte jag: precis så! Och genom att jag har på mig en sådan tröja kommer jag förhoppningsvis få andra att tänka likadant och dra på smilbanden
  Om jag får äran att bära upp tröjan så önskar jag strl s :)
  Kram

 14. Ida 10 juli, 2013at11:26

  Har länge letat och suktat efter en tränigstopp med bra budksap, men ännu inte hittat den ultimata. Den här toppen tycker jag verkligen har den perfekta boostertexten. It’s all in you let yourself shine är någonting jag vill påminnas om varje dag för att stärka självkänslan. Blir jag en vinnare önskar jag storleken Small.
  Kram!

 15. Malin 10 juli, 2013at11:35

  Åh, för att jag är så ledsen för att min semester krockade helt med chansen att få träna med er fina människor på bilden!

  Sen känns budskapet extra relevant just nu. Precis fått veta att jag har hypotyreos och har gått på lågvarv ett bra tag, både fysiskt och mentalt. Nu ska jag hitta tillbaka till mig själv! :)

  (Kör strl M vanligtvis)

 16. Maja 10 juli, 2013at11:35

  En sån vill jag ha! Stl: M.

  Motiveringen då: Nästa helg ska jag simma något som heter Umeälvssimmet. 2200 m i Umeälven. Jag har tränat ungefär 4 veckor inför detta, blev lite spontant. Jag kommer att få kämpa men jag vet att It’s all in me.

 17. Maja 10 juli, 2013at11:37

  Blev visst fel bloggadress, här är den rätta.

  En sån vill jag ha! Stl: M.

  Motiveringen då: Nästa helg ska jag simma något som heter Umeälvssimmet. 2200 m i Umeälven. Jag har tränat ungefär 4 veckor inför detta, blev lite spontant. Jag kommer att få kämpa men jag vet att It’s all in me.

 18. Ida 10 juli, 2013at11:39

  IT’S a great feeling to know that you have succeeded.
  ALL of the hard work that you put on your workout gives results.
  IN every step you take, you’ll see an improvement.
  YOU should bring all of those small improvements and put them together into something even bigger.

  So that they can help you to LET YOURSELF SHINE!

  Kontentan: Detta är ett budskap jag vill bära för att glänsa lite extra när jag tränar! (Small)

 19. Anna 10 juli, 2013at12:01

  Älskar budskapet och jag behöver ständigt denna påminnelse. Är en person som inte riktigt inser hur mycket jag faktiskt orkar och kan och behöver en påminnelse som den på tröjan ibland. Efter tre tuffa år på högskolan har jag äntligen min efterlängtade fil. kand. i idrotts och hälsovetenskap och att få stråla på mina träningspass med en sån t-shirt skulle peppa både mig och andra till 1000:en. Speciellt efter att jag inte trodde att jag skulle nå min examen någon gång men faktiskt gjorde det, bet ihop, kämpade och fixade det! För is was all in me! Tröjan i storlek S skulle jag så gärna vilja ha!

 20. Carine 10 juli, 2013at12:13

  Budskapet är klockrent och tröjan är såå snygg.:-) jag vill ha en sådan i stl. S

  Det första jag tänkte på när jag såg den var att en sån skulle min dotter ha. Hon har haft en kämpig period i sitt tonårsliv och har precis börjat få tillbaka sin självkänsla och landat i sig själv. Det skulle vara så kul att få ge henne denna tröjan med ett superbudskap.
  /Carine

 21. Maria 10 juli, 2013at12:19

  Eftersom jag var med på Nike Run i april, men då blec utan tröja så skulle ju den här passa mig perfekt ;). Och eftersom jag kort efter det lyckades tänja ut bicepssenan till oigenkännlighet och har varit skadad sedan dess, så kan jag behöva peppen :). Storlek M skulle sitta som en smäck på mig :).

  Kram Maria

 22. Jessica Sundberg 10 juli, 2013at12:21

  Ett budskap som jag stämmer in i som skulle fungera som motivation både för mig och folk i min närhet! Jag skulle gärna vilja vinna en small!

 23. Lina Larsson 10 juli, 2013at12:32

  Att jag äntligen har tagit mig för att ta tag i min vikt och hälsa göra att jag skulle behöva en sån tröja. Började springa för första gången på 9 år de 23 maj, orkade då “springa” i två minuter. Nu en och en halv månad senare springer jag 40 minnuter obehindrat och har dessutom börjat tycka att det är roligt, skulle vara toppen att få denna motivationshöjare! storlek L eller XL skulle funka nu :)

 24. Emelie 10 juli, 2013at12:35

  Grymt cool, en sån vill jag ha!! ( s eller xs)

  Först och främst: Jag bor också på annan ort för tillfället och det suger att jag inte kan hänga på er. Det är världens bästa sätt att träna på- tillsammans. Ni engagerar verkligen.

  Motivering: Min rygg har krånglat i flera månader nu och fick rådet från en sjukgymast att sluta springa och vila i princip. Det värsta jag hade hört! Har nyligen fått tag i en bra sjukgymast nu som gett mig ett rehabprogram och peppar mig att träna lika mycket som som innan problemen. Ge mig tröjan så jag orkar med det tråkiga rehabprogrammet för att kunna springa milen utan problem igen :)

 25. Frida 10 juli, 2013at12:52

  Superfina, vill gärna vinna en i storlek xl eller l skulle jag tro. Min motivering är att efter en tids sjukdom gick min pappa bort strax före midsommar. Under våren tränade jag mycket och sprang göteborgsvarvet och flera andra lopp- både för mig och för honom. Men nu när han gått bort är min lust och motivation att träna borta. Det var viktigt för min pappa att vara en aktiv person och det är viktigt för mig också. Jag behöver bara en spark i baken igen…

 26. Jeanette 10 juli, 2013at12:52

  Enbart för att mina tishor börjar lukta svett så fort jag blir varm ;). För att jag VILL inspirera folk runtomkring mig – utan att tjata hål i deras öron, för att jag ska inspirera mig SJÄLV en dag då kroppen är tung. För att veta vad som är VIKTIGT i MITT liv. Och för att alla mina pengar går till hundrehabilitering nu under sommaren så det vore underbart att få fatt i en ny svettluktsfri (iaf ett tag) tröja dessutom med ett fint och reellt budskap :).

  Strl S har jag.
  Hur som helst vill jag även tacka för den välgörande glädje du sprider med din blogg :) oavsett om jag vinner el ej. Det är otroligt härligt att läsa – som ett äventyr i sig :)

 27. evelina 10 juli, 2013at13:47

  Jag önskar så ofta att jag bodde i sthlm och kunde vara med på alla dessa roliga träningsträffar som ni jämt anordnar. Jag brinner för träning, jag älskar det verkligen och skulle aldrig klara mig utan det jag får genom min träning. Känslan, nöjet och gemenskapen man får genom träningen får mig att sväva på moln. Dessa tröjor med olika budskap som ni trycker upp inför de olika eventen är galet snygga så jag skulle mer än gärna vinna en i strl M att använda när jag gör det jag brinner för :)

 28. Jennie 10 juli, 2013at14:00

  Jag vill väldigt gärna ha en i S för att ge vidare till en underbart inspirerande och helt grym tjej – Helena:
  http://www.healthbyhelena.com/2013/07/niomilalopningen/
  som sprang mellan Sälen och Mora för några dagar sedan.
  Med motiveringen att hon inte ger upp, det finns inom henne och hon låter det verkligen lysa inifrån och ut och resultatet inspirerar så många, precis som du och din blogg gör :)
  Respekt!

  Kram Jennie

 29. Susan Falk 10 juli, 2013at14:46

  Jag slutade röka den 6 januari efter alltför många års rökande, jag är 54 och började när jag var 12 :( Jag började träna samtidigt efter några års uppehåll, ska springa Tjejmilen i september och skulle mer än gärna bära denna tröja under loppet. Om lyckan skulle stå mig bi önskar jag mig en i storlek M

 30. Fanny Roethlisberger 10 juli, 2013at14:57

  jag skulle vilja påminna mig själv med dessa ord. Se dem i spegeln när jag tränar och kraften liksom inte riktigt finns där, se dem ligga och vänta på mig på sängen när morgonen inte börjar som bäst – jag vill påminna mig själv om att jag har verktygen att göra allting fantastisk. Jag glömmer det lite för ofta.
  Storlek S, skulle sitta fint.
  Kram!

 31. Queenie Wikström 10 juli, 2013at15:26

  wOOw vilket t-shirt! Hade gärna glänst med en sådan!
  Sedan barn har jag älskat att röra på mig och träna, min egna innersta glädje vad som än hänt i det övriga livet! Så började jag sätta upp mål, en vacker dag började jag träna för säskilt tre fantastiska instruktörer på IKSU i Umeå <3 som varit min insprationskälla att bli instruktör själv, som är ju obeskrivligt underbart! Under åren fortsatte att sätta mål och ökade på utmaningarna. En del kämpande tårar som resulterat i sprudlande glädje har lärt mig att det finns inga genvägar men de är värda att gå! Så i våras blev jag förtroendevald till att vara instruktör på en Styrka & Konditionsresa med Solresor i Turkiet! En dröm slog igenom! Jag minns att jag en stund på scenen tänkte, där mitt framför 75 deltagare; Jag är stolt. Jag älskar mig själv. Jo då, jag glänste, inside & out!! Solresor har ringt igen, och jag med min partner in crime får åka igen i höst!!! I will spread the love med denna tröja! Gärna en S till mig! (till henne med för den delen! ;-) )

  Kram på er!
  //Q

 32. Jessica 10 juli, 2013at15:40

  Jag skulle gärna ta en i storl. S

  Varför?
  -För att jag heter Jessica ;)
  -För att jag slogs och slåss mot en miljard mygg uppe i Norrland och kunde inte vara med. De fick dock ta en hel del stryk med min kettlebell
  -För att jag är värd det :)

  Ha det gott!

 33. Emilia 10 juli, 2013at15:43

  Jag har haft en riktigt tung vinter och vår. Jag har slitits mellan jobb, instruktörsjobb, skola, sambolivet och en liten hundvalp. Nu jobbar jag hela sommaren utan ledigt. Behöver en spark i baken för att orka, och då är ju denna t-shirt perfekt! Jag har S.

 34. Anna 10 juli, 2013at15:47

  Vilken härligt tröja! En sådan skulle jag väldigt gärna vilja ha, i strl S i sådana fall.

  Jag jobbar med min självkänsla och börjar bli riktigt nöjd! Men en sån tröja skulle ge mig den sista lilla knuffen som behövs för att få till den där träningen på landet eller löpningen när jag är utomlands om några veckor!

 35. Chris 10 juli, 2013at16:24

  Behöver boostas med lite badass-attityd just nu!
  Behöver även sluta hitta på yttre ursäkter för att jag inte hinner träna nu på sommaren när jag jobbar och gymmet stänger tidigare. Tröjan skulle påminna mig om det.
  Strl M.
  Tack för en bra och cool blogg!

 36. Lina H 10 juli, 2013at18:29

  Har skött fyra personers jobb i snart två veckors tid och har ändå funnit orken att träna. Med denna fina t-shirten som träningssällskap orkar jag hålla motivationen uppe en vecka till :)

  Jag vill gärna ha en storlek S

 37. Karin 10 juli, 2013at18:33

  Budskapet är en vinnare! Och det är alla vi människor som lever också! Vad man än brinner för så har vi det i oss. Alla har vi något som kan få oss att skina! Musik, sport , träna, baka , you name it!

  Storlek M skulle passa mig som handen i handsken!
  Vill passa på att tacka dig för en underbar blogg! Dina rules of the soul äger!
  För att inte tala om dina inspirations bilder…….wow.
  Hälsningar Karin

 38. Annica S 10 juli, 2013at19:01

  När jag instruerar brukar jag påminna om viljan som finns inom dig och som har tagit dig till spinningsalen och som får dig att ta dig genom intervallerna. Tröjan vore därför PERFEKT för att påminna deltagarna om det :) Sen kan jag behöva den som en påminnelse till mig själv i annan träning! M är storleken.

 39. fanny 10 juli, 2013at19:33

  För att jag behöver lite pepp när allt känns deppigt, har precis fått borelia och känns som hela sommarens träning är förstörd… =(
  (stl S)
  /Fanny

 40. Isa ( isalasueca) 10 juli, 2013at19:50

  Den där ropar mitt namn i strl xl! Gått från tjejen som nör jag tränat alltid gjort det med fokus på viktminskning och eg alltid misslyckats . För ett år sen satt jag på en klippa vid havet i Grekland och bestämde mig där och då att jag oxå har inre styrka. Och att viktfokuset skulle vara ett minne blott.bort med alla viktbloggar, dietböcker och elände! Fram med positiva bloggar som din och träningsglädje! Nu har jag klarat tjejvasan ( aldrig åkt längd tidigare ) tjejvättern ( cyklat Max 1 mil tidigare ) vansbro tjejsim( livrädd på djupt vatten) . Många svackor men varje gång upp igen och senast igår fick jag stora spelet på en läkare som pratade om min vikt och att jag borde försöka gå ner utan en enda fråga om vad jag äter ( som ju bliviti riktigt bra på köpet av all träning) eller hur mkt jag tränar ! Bara 163cm 79kg! Gå ner i vikt! Norr norr Lärt mig massor om mig själv, min kapacitet och tre nya sporter. Lidingöloppet står nu kvar för en fullbordad tjejklassiker. Har en gång sprungit 1 mil i hela livet men nu jäklar bara ska den sitta. Så under all min träning som ligger framför mig skulle ju den här sitta som en smäck! Håller tummarna och vinner jag så lovar jag att komma och bara med! ( till , springer alltid själv …)

 41. Pia 10 juli, 2013at20:03

  Åh, snygg! Och perfekt för att bli påmind (och påminna andra) om att det är man själv som är ens största begränsning. I allt.

  Jag önskar mig en i storlek L.

 42. frida 10 juli, 2013at20:22

  grym tröja!
  jag skulle vilja ha en för en påminnelse om att man kan klara nästan allt! jag behöver den peppen/påminnelsen då jag är på väg tillbaka från ätstörning och kämpar varje dag med dessa hjärnspöken! att ha på sig tröjan o läsa deb texten när man ser sig själv i speglen skulle nog kunna vara väldigt motivrrande till att “klara av allt & kämpa”!

  storlek : S

  superhärlig blogg btw!:)

 43. Jennie Hobro 10 juli, 2013at20:32

  Jag vill helt enkelt ha den som min egna pepp t-shirt nu när jag är i 8 månaden, snart ska föda och vill hitta tillbaka till min kropp efter förlossning. Det kommer att bli en utmaning med två barn men det ska gå:)

  Jag har stlk M

 44. Julia Olsson 10 juli, 2013at20:39

  Då jag inte bor i Stockholm har jag igen möjlighet att sluta upp med ert glada och peppande gäng! En tröja skulle peppa mig på distans tills dess att jag flyttar från Luleå till Stockholm om ett år för att avsluta mina studier och börja jobba i huvudstaden och därmed även äntligen har möjlighet att börja träna med er. Önskar en t-shirt i storlek M. Hälsningar / Julia

 45. Maria Hildén 10 juli, 2013at21:00

  Word! En sån fin tröja borde alla få ha på sig, se sig i spegeln & mötas av dess budskap varje dag! DU är bra, du är unik & perfekt precis dom du är! En påminnelse om att Din kraft är din egen, finns inom dig & kan ta dig hur långt som helst. Du behöver bara tro på den. Det vet alla som har varit med om livets läxa & fått kämpa sig tillbaka. Kom ihåg att livet handlar om att hantera plan B! ;)
  Tack för en suverän blogg & skulle det vara så att det dimper ner en tröja hos mig så har jag stl M (eller vilken som helst som finns kvar :)
  Tack för en suverän blogg! Kram på Er <3

 46. Suz 10 juli, 2013at21:24

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en i storlek M eller L. Dels för att den är sjukt snygg men också som en liten “reminder” och för att kunna ha en liten “del av Jessica” här i Skåne med nu när jag inte bor i Sthlm längre, kram!

 47. Stina 10 juli, 2013at21:41

  Har äntligen peppad mig själv och vågat anmäla mig till den där instruktörsutbildningen som jag länge drömt om att få göra. Flyttar till ny stad i höst och snart kanske jag står framför en klass med helt okända människor. Tröjan skulle vara en fin pepp på vägen inför allt läskigt men samtidigt himla roligt och härligt som väntar på mig till hösten!

  Jag har storlek S.

 48. Anneli Skog 10 juli, 2013at21:47

  Jag sprang min första mil i torsdags och har fått mer smak. Det finns där inom oss bara vi har viljan och kraften att ta fram det. Dessutom är det så underbart härligt efteråt. Jag tror en M skulle passa bra.
  Kram

 49. Maria Kvist 10 juli, 2013at21:51

  Åh en M skulle jag hemsk gärna vilja ha! Med motiveringen att min stora önskan är att det skulle starta en run-club här nere i Lund där jag bor, istället brukar jag springa själv eller med vänner här hemma och ha er run-club i tanken. Det funkar som motivation det med!

 50. Lena S 11 juli, 2013at08:32

  Hittade till din blogg efter ett fantastiskt spinningpass på The Nike Blast tidigare i år! Nike-tröjan från Blasten med “You can, You will” är välanvänd och när motivationen ibland tryter är det bara att ta en titt på bilden på mig själv med tröjan på och vips är det ingen tvekan om träningen längre… En ny peppande T-shirt i storlek M vore helt enkelt grymt!

  Tack för inspiration!!

 51. Paula 11 juli, 2013at08:45

  Jag skulle gärna vilja vinna en i Small! Jag skulle vilja ge den till min kompis Johanna som är student och inte har så mycket pengar att köpa träningskläder för. Jag håller på att ta körkort och hon ställer upp och övningskör med mig vilket i princip innebär att hon riskerar livet varje gång hon sätter sig i en bil med mig (haha, okej nu är det inte så illa men från början var det typ så!). Hon har iallafall ställt upp sjukt mycket för mig och därför skulle jag vilja ge något tillbaka till henne! :)

 52. Maria 11 juli, 2013at09:36

  Jag har alltid varit svag för Nikes peppiga tröjor som jag sett på olika bloggar, men jag hittar aldrig några roliga när jag själv letar i affärerna. Jag tycker verkligen om motiverande och peppande budskap och gillar att du har en hel del sånt på bloggen!

  Jag har äntligen kommit igång med att springa regelbundet sen fyra månader tillbaka och även om det inte går fort så älskar jag att faktiskt kunna springa. Enda kruxet är att jag klart och tydligt känner hur mycket den mentala biten ibland kan motarbeta mig. Kroppen är rätt nöjd med belastningen men hjärnan får för sig att det är lite för jobbigt och plötsligt kommer jag på mig själv med att ha stannat till mitt i joggandet. Absurt – jag vet :-). Men därför försöker jag verkligen jobba med att pusha, peppa och motivera mig själv för att springa längre och snabbare hela tiden. Boendes i Skåne har jag inte möjlighet att delta i spännande Stockholmsaktiviteter. Eftersom jag springer själv och inte har någon annan som draghjälp vet jag att det bara är jag själv som kan pusha mig.

  Jag är övertygad om att en sån här tuff tröja med ett peppande budskap hade kunnat vara något att hämta motivation ifrån under tiden jag är ute och kämpar. En XL hade passat mig toppen! :-)

 53. Hanna 11 juli, 2013at09:47

  Åh jag vill gärna vinna en i storlek M för att kunna fortsätta skina och stötta mina nära som har det tufft och samtidigt fortsätta hitta styrkan i mig själv på insidan och jobba på styrkan på utsidan i den här t-shirten:-)

 54. prinsessan 11 juli, 2013at09:53

  galet många bra motiveringar ;-)

  jag kämpar som ett djur för att komma tillbaka till styrkan och smidigheten jag hade för två år sedan. skador, dålig självkänsla, knäckte mej nästan. det är min inre styrka som tog mig dit, efter år av fibro, astma och sköldkörtelproblem, och jag vill dit igen. jag har stl xl

 55. Frida 11 juli, 2013at11:23

  Jag skulle vilja vinna en i storlek L. För att påminna mig själv om att det kommer bli bättre, att jag är stark och uthållig. För att jag trots en tuff vår med massa sjukhusvistelser, tuffa besked, operationer, infektioner, bakslag och gråt har utvecklas och gjort mitt bästa. En sådan fin tröja skulle göra mig sällskap på mina kommande prövningar och äventyr för att på sikt bygga upp kroppen igen. Nu vill jag säga hejdå till kryckor, antibiotika och morfin och hej till utveckling, svett och endorfiner. Its all in me!

 56. Michaela 11 juli, 2013at14:46

  Åhh vad kul, jag vill vara med och tävla om en tröja i storlek M. Varför? Jo, för att jag gärna skulle köra mina cykelklasser i den där tröjan nu på sommaren och sedan på hösten kunna springa runt i den i Central Park då jag flyttar till NYC i september. Jag gillar verkligen budskapet, och lever rätt långt efter det själv. Roligt med tävling, och tack för en helt underbar blogg Jessica! :)

 57. lisa 12 juli, 2013at17:19

  Åh snygg t-shirt! Gillar verkligen budskapet. Gillar även dina budskap i rules of the soul – en del av dem bär jag med mig och plockar fram för att bli peppad av i både lätta och svåra stunder. Mental träning är fint :-) Ha en fin cykelsommar och lycka till på cykelvasan.
  Lisa (stl L)

 58. Sanna 12 juli, 2013at18:41

  Ett budskap som går inside out from my soul
  – pay it forward
  Stl: S

 59. Josefine 14 juli, 2013at18:26

  Jag vill vinna en tröja i storlek M(S funkar också). Varför? Tröjan är megasnygg. Men också för att jag älskar konceptet Nike har med möjlighet att träna tillsammans. Jag jobbar(pluggar normalt) i Umeå och hänger därför på IKSU som är hur bra som helst, förutom att det inte min någon Nike Training Club. Därför deltog jag i början av sommaren då jag var i Sthlm och det var sååå bra. Återkommer den andra halvan av augusti och tränar med er. Tills dess behöver jag den här snygga tröjan för att motivera mig själv när det känns extra tugnt, och dessutom tänka lite extra på Nike+ Training club/Run club. Peace :)

 60. Jenny 14 juli, 2013at22:12

  Jag skulle såå gärna vilja ha en sån t-shirt i storlek M eller L. Jag älskar Nike och deras coola kläder! Har precis kommit igång med löpningen igen efter att ha blivit akut sjuk förra sommaren och en sån här boost-tröja med kick ass-attityd är precis vad jag behöver! :)

 61. Bea 15 juli, 2013at07:08

  Hej
  Jag skulle vilja vinna en sån fin tröja med storlek XL.
  jag ÄLSKAR nike med framörallt så är just en av mina stora hörnstenar på mina klasser (är spinninginstruktör) DET SITTER BARA I DIG! DU kan driva dig lite snabbare, DU kan ta den värsta backan, DU kan pressa dig lite mer! JAG är bara där för att motivera, inspirera och göra vägen lite roligare men det är DU som gör jobbet.

 62. Hanna 17 oktober, 2013at12:56

  En grym träja som jag mer än gärna skulle vilja ha på mig och även peppa andra som jag tränar ihop med!
  En peppning i höstrusket är just det där lilla extra som får energin att flöda :-)

  Önskar gärna storlek M om jag får turen att vinna :-)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *