En vanlig tisdag

Idag har jag ropat hej till våren lite för tidigt. Tänkte att eftersom det var 11 grader varmt ute när jag gav mig ut på långpass att jag inte behövde skoöverdrag. 3 och en halv timme senare ångrade jag mig ordentligt kan jag säga. Väl hemma fick jag typ tina upp fötterna.

Men en riktigt bra grej är ändå att det var fågelkvitter i skogen och att det inte blev mörkt förrän vid 19:00 när J mötte upp mig med sin värsting racer och drog mig hem – som där och då var stelfrusen som en pinne. Måste sett kul att jag lerig som tusan låg bakom honom på rulle.

I lurarna hade jag Hälsopodden och lyssnade  på avsnittet om dieter. Tycker att ska lyssna på den. Så vettig diskussion som också är ärlig och sann.

En annan bra grej idag är Specialized brallor som gör det sååå mycket lättare att göra sin behov som tjej. Jag älskar dem. De har haft sådana här brallor innan men gjort om “låsmekanismen” lite till det bättre. Bor du i Stockholm tycker jag du ska in till Specialized Concept Store och knipa dig ett par.

[insert]bibs[/insert]

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *