En värmande hand

Words by

I dag när jag föll in i den stressiga-efter-jobbet-i-stockholm-rytmen mellan söder och Nybroplan möttes jag av en syn som fick mig att stanna upp.

När jag sprang genom uppgången från tunnelbanan vid Östermalmstorg med andan i halsen för att hinna till min klass, såg jag samma man som igår låg precis innanför dörrarna gömd under en smutsig sovsäck, bli utkörd i kylan av en vakt. Det lilla hörn han haft som en värmande tillflyktsort och någon form av trygghet var han tvungen att riva upp.

Jag mådde genast riktigt förbannat dåligt och förbannade mig själv för alla de gånger jag i avsaknad av kontanter eller av andra anledningar inte stannat upp och köpt Situation Stockholm för att iaf göra ett litet försök att sträcka ut en värmande hand.

Jag bestämde mig där på sekunden, att under jul ska vi köra en dag med klasser där alla får bidra med pengar om man vill som går direkt till de nödställda i Stockholm. De som saknar hem under en av de högtider som man ska fira och njuta med sin familj.

Med på min klass var Åsa, min vackra vän, och vi ska genast sätta igång och förverkliga det ovan.

Vill du vara med? Vill du köra någon klass? Har du förslag? Hör av dig till mig.

9 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us