Min julkalender #2

Min julkalender består av inlägg där jag delar med mig av de människor som finns i min omgivning och på alla möjliga sätt är betydelsefulla i olika riktningar.

I dag har jag spenderat en dag med en av dem. Med en gudomligt fin människa med ett magiskt stort hjärta.

Våra vägar korsades när jag jobbade på SATS i Helsingborg och sedan dess har hon varit en av mina närmaste vänner. Vi är tvillingsjälar och jag har Sofia att tacka för  mycket. Hon har alltid funnits vid min sida i vått och torrt och många gånger varit den som gett mig luft under vingarna. Vår vänskap har också prövats och övertygats om att vi ska finnas i varandras liv. Sofia har tagit en plats i mitt hjärta och kommer stanna där.

Total
0
Shares
Comments 2
  1. Hej! Jag vill gärna hålla ett pass för attdtödja hemlösa! Kontakta mig!!! Hälsn Annie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
En värmande hand

En värmande hand

I dag när jag föll in i den stressiga-efter-jobbet-i-stockholm-rytmen mellan

Next
Fierce women

Fierce women

Åååh vad jag önskar att dessa kvinnorna fanns i Stockholm och spred sin

You May Also Like