Min julkalender #2

Min julkalender består av inlägg där jag delar med mig av de människor som finns i min omgivning och på alla möjliga sätt är betydelsefulla i olika riktningar.

I dag har jag spenderat en dag med en av dem. Med en gudomligt fin människa med ett magiskt stort hjärta.

Våra vägar korsades när jag jobbade på SATS i Helsingborg och sedan dess har hon varit en av mina närmaste vänner. Vi är tvillingsjälar och jag har Sofia att tacka för  mycket. Hon har alltid funnits vid min sida i vått och torrt och många gånger varit den som gett mig luft under vingarna. Vår vänskap har också prövats och övertygats om att vi ska finnas i varandras liv. Sofia har tagit en plats i mitt hjärta och kommer stanna där.

2 Comments

  1. Sofia 11 december, 2010at22:50

    Blir tårögd och rörd! Fina du… POK!
    LOVE U!

    /S

  2. Ann-Sofie 11 december, 2010at23:22

    Hej! Jag vill gärna hålla ett pass för attdtödja hemlösa! Kontakta mig!!! Hälsn Annie

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *