Min julkalender #2

Min julkalender består av inlägg där jag delar med mig av de människor som finns i min omgivning och på alla möjliga sätt är betydelsefulla i olika riktningar.

I dag har jag spenderat en dag med en av dem. Med en gudomligt fin människa med ett magiskt stort hjärta.

Våra vägar korsades när jag jobbade på SATS i Helsingborg och sedan dess har hon varit en av mina närmaste vänner. Vi är tvillingsjälar och jag har Sofia att tacka för  mycket. Hon har alltid funnits vid min sida i vått och torrt och många gånger varit den som gett mig luft under vingarna. Vår vänskap har också prövats och övertygats om att vi ska finnas i varandras liv. Sofia har tagit en plats i mitt hjärta och kommer stanna där.

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.