Min julkalender består av inlägg där jag delar med mig av de människor som finns i min omgivning och på alla möjliga sätt är betydelsefulla i olika riktningar.

I dag har jag spenderat en dag med en av dem. Med en gudomligt fin människa med ett magiskt stort hjärta.

Våra vägar korsades när jag jobbade på SATS i Helsingborg och sedan dess har hon varit en av mina närmaste vänner. Vi är tvillingsjälar och jag har Sofia att tacka för  mycket. Hon har alltid funnits vid min sida i vått och torrt och många gånger varit den som gett mig luft under vingarna. Vår vänskap har också prövats och övertygats om att vi ska finnas i varandras liv. Sofia har tagit en plats i mitt hjärta och kommer stanna där.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center