Vi är en vecka in i februari. Temperaturen har droppat ner under nollan, det har fallit snö som pudrat in min halvö ute i skärgården.

Det är vinter. Igen. Fast det egentligen inte varit “inte vinter”. Februari som inte är en direkt naturlig cykelmånad är det ändå på sätt och vis.

Jag har satt wattmätare på min vintercykel. Jag kör en 2 timmars cykelklass på lördagar 10:30, hela februari och eventuellt också under mars på SATS Hötorget. Vill du komma? Maila mig på jessica@jessicaclaren.com.

Jag skriver på era svar från det här inlägget – fyll på om du undrar något. Jag är fast just nu på frågan om barn, så svaret kommer. Jag strutsar inte men har inget direkt svar.

 

 

2 Comments

  1. Yoga By Hanna 7 februari, 2017at21:21

    Hade gärna kommit o cyklat 2 timmars med dig. Lite för långt bort bara. Men jag kanske kan skypa och vara med på trainern hemifrån Sundsvall ??❤

  2. Anna 10 februari, 2017at10:34

    Jag kom på en fråga till! Eller återigen, ett önskeinlägg kanske. Jag är ofta väldigt nervös inför tävling, oavsett om jag är bra förberedd eller inte. Många gånger önskar jag att jag bara kunde acceptera att jag ska genomföra och strunta i prestation, men jag blir ändå sjukligt nervös. Nästan kräk och gråtnervös. Hur hanterar du nervositet?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *