Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

En vecka in i februari

Senast uppdaterad:

Vi är en vecka in i februari. Temperaturen har droppat ner under nollan, det har fallit snö som pudrat in min halvö ute i skärgården.

Det är vinter. Igen. Fast det egentligen inte varit “inte vinter”. Februari som inte är en direkt naturlig cykelmånad är det ändå på sätt och vis.

Jag har satt wattmätare på min vintercykel. Jag kör en 2 timmars cykelklass på lördagar 10:30, hela februari och eventuellt också under mars på SATS Hötorget. Vill du komma? Maila mig på jessica@jessicaclaren.com.

Jag skriver på era svar från det här inlägget – fyll på om du undrar något. Jag är fast just nu på frågan om barn, så svaret kommer. Jag strutsar inte men har inget direkt svar.

 

 

0
  1. Hade gärna kommit o cyklat 2 timmars med dig. Lite för långt bort bara. Men jag kanske kan skypa och vara med på trainern hemifrån Sundsvall ??❤

  2. Jag kom på en fråga till! Eller återigen, ett önskeinlägg kanske. Jag är ofta väldigt nervös inför tävling, oavsett om jag är bra förberedd eller inte. Många gånger önskar jag att jag bara kunde acceptera att jag ska genomföra och strunta i prestation, men jag blir ändå sjukligt nervös. Nästan kräk och gråtnervös. Hur hanterar du nervositet?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.