I helgen var jag tillsammans med bla min underbara cykelbror och fantastiskt ödmjuka Mattias Reck på Frisks & Svettis Inspirationsdag i Göteborg. Friskis anläggningar är så himla fina. Allt är genomgånede brandat ala Frisks style men med lite sval nordisk touch. Jag älskar instruktörerna på Friskis. Genuint ödmjuka, välkomnande och med sann träningsglädje i varje muskelfibrer. TACK FÖR EN UNDERBAR DAG!

Klassbeskrivning på the EPIC RIDE: 

1.

Uppvärmning 15 minuter.

2.

3 min klättring 75% av MHR
3x 70 sek 85% av tröskelpuls, vila 20 sek

efter sista intevallen – 3 min på 105% av tröskelpus

3.

Återhämtning 5 min – 65% MHR

4.

3 min klättring 75% av MHR
6x 70 sek 85% av tröskelpuls, vila 20 sek

efter sista intevallen – 3 min på 105% av tröskelpus

 

5. Nedvarvning 5 min.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center