EPIC RIDE – klassbeskrivning

I helgen var jag tillsammans med bla min underbara cykelbror och fantastiskt ödmjuka Mattias Reck på Frisks & Svettis Inspirationsdag i Göteborg. Friskis anläggningar är så himla fina. Allt är genomgånede brandat ala Frisks style men med lite sval nordisk touch. Jag älskar instruktörerna på Friskis. Genuint ödmjuka, välkomnande och med sann träningsglädje i varje muskelfibrer. TACK FÖR EN UNDERBAR DAG!

Klassbeskrivning på the EPIC RIDE: 

1.

Uppvärmning 15 minuter.

2.

3 min klättring 75% av MHR
3x 70 sek 85% av tröskelpuls, vila 20 sek

efter sista intevallen – 3 min på 105% av tröskelpus

3.

Återhämtning 5 min – 65% MHR

4.

3 min klättring 75% av MHR
6x 70 sek 85% av tröskelpuls, vila 20 sek

efter sista intevallen – 3 min på 105% av tröskelpus

 

5. Nedvarvning 5 min.

 

Total
0
Shares
Comments 3
  1. Jag vet inte om jag har missat det…men borde inte eftersom jag kollat din blogg sida upp och sida ner, i flera månader. Låtlistan från passet du cyklade med norsken på Nike Blast 2012 Sthlm är jag fortfarande grymt sugen på :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
KLÄTTRAR PÅ VÄGGEN

KLÄTTRAR PÅ VÄGGEN

Jag vågar knappt tro att det är sant, men jag har under loppet av en vecka  s p

Next
SKITSNACK

SKITSNACK

Igår stötte jag på ett uttalande från en nyutbildad PT som sagt till sin kund

You May Also Like