Epikondylit

Jag fick min löparrunda i lägre temperatur. Hela 15 grader lägre. I Fredags flög jag fram i Hellas över stock och sten och snittade en tid på 4’10/km i terräng. I dag tisdag är mina fotleder fortfarande ömma av ovanan att springa i skogen.

Något som också är ömt är min armbåge. Den smärtar ordentligt och har gjort det ett bra tag. ett bra tag som är alldeles för länge. Jag har mest troligen “drabbats” av epikondylit – golfarmbåge.  Med andra ord inflammation/överansträngning i underarmsmusklernas infästen på insidan av armbågen. Dock så är det vanligast att man endast  har inflammation i början av “skadan” eller inte alls… mest troligt för mig är att jag har inflammation ännu.

Detta har orsakat att jag idag var tvungen att byta bort min Body Pump till bääääästa Oscar. Nästa vecka kommer jag dock att köra och hoppas att jag hunnit “rehaba” så pass mycket att symptomen är lindrigare.

6 Comments

 1. LinnL 27 juli, 2010at22:25

  Ahh, hoppas du blir bættre, kommer kanske på något pass næsta vecka om jag hamnar i sthlm tidigare.. :)

  ha de

 2. Mikkan 28 juli, 2010at17:14

  Oj, hur rehabar man sånt, tar det ruskigt lång tid?

 3. Suzan 29 juli, 2010at04:45

  Krya på dig!!!

 4. Åsa F 1 augusti, 2010at22:39

  Har haft samma problem (antagligen ligger ett flitigt Body Pumpande bakom). Körde lite lättare vikter ett par veckor och sedan med ett “svettband” aldeles under armbågen. Nu har jag flera svettband i olika färger:) Men inga problem med armbågen.

 5. Pingback:Hur uppfattar du tid? « jessica claren

 6. Pingback:Hur uppfattar du tid? « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *