Jag fick min löparrunda i lägre temperatur. Hela 15 grader lägre. I Fredags flög jag fram i Hellas över stock och sten och snittade en tid på 4’10/km i terräng. I dag tisdag är mina fotleder fortfarande ömma av ovanan att springa i skogen.

Något som också är ömt är min armbåge. Den smärtar ordentligt och har gjort det ett bra tag. ett bra tag som är alldeles för länge. Jag har mest troligen “drabbats” av epikondylit – golfarmbåge.  Med andra ord inflammation/överansträngning i underarmsmusklernas infästen på insidan av armbågen. Dock så är det vanligast att man endast  har inflammation i början av “skadan” eller inte alls… mest troligt för mig är att jag har inflammation ännu.

Detta har orsakat att jag idag var tvungen att byta bort min Body Pump till bääääästa Oscar. Nästa vecka kommer jag dock att köra och hoppas att jag hunnit “rehaba” så pass mycket att symptomen är lindrigare.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center