Nu är den här – vårt första alldeles egna podavsnitt och ännu viktigare, har man podavsnitt så har man också podd. Podden har fått ett namn – TACK för alla grymma förslag på Instagram och Facebook – namnet blev *trumvirvel* – Ett jädra liv med Swica & Clarén – vi älskar det!

Podden hittar ni på podbean här och acast här. Avsnittet på iTunes ligger här.  STORT tack till Ljudbang som lät oss låna deras fantastiska studio för att spela in första avsnittet och tack till Norberto som supportade och gav hejarrop. Vi hoppas så att ni gillar det – allt är med, lite fniss och harkel klipptes bort och en STOR hemlighet som vi pratade om som kommer komma med senare. Men som Joanna skriver, annars är allt med, rakt upp och ned – ärligt, rått, ofiltrerat och från hjärtat.

Första avsnittet hittar ni här.

 

Och igen, jag hoppas ni gillar det och vill bidra med ämnen och önskemål på gäster. Vi har några klara men vill höra vad just DU vill ha!

 

4 Comments

 1. Sara Borg 8 december, 2017at07:47

  Jag lyssnade på podden igår på väg till jobbet och längtar redan till nästa avsnitt! Älskade att ni pratar cykling, löpning och om er själva. Älskade också att ni pratade om färgerna och boken Omgiven av idioter, jag använder det mycket i mitt jobb. Jag hade missat det avsnittet i Framgångspodden så jag hörde på det sedan på väg hem från jobbet.

  …men en grej som störde mig var ljudet. Era röster är väldigt låga i förhållande till musiksnuttarna. Mot slutet höll jag på att spränga både bilens högtalare och mina trumhinnor när det kom in en truddelutt. Hoppas att det blir bättre balans mellan röster och musik till nästa gång. Jag längtar som sagt! :-)

 2. Ellen 16 december, 2017at14:24

  Älskar podden!! Fortsätt!
  Mer cykel och träningstips gärna.

  Längtar till nästa avsnitt!

 3. Användarens profilbild jessica 17 december, 2017at20:20

  Blir SÅ GLAD! Tack Ellen! Nästa avsnitt kommer imorrn måndag!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *