Just nu brinner en brasa i kaminen. Sprakar och knastrar. Mörkret ligger utanför fönstret och det gnistrar från belysningen på min “kottegran” som står inne i orangeriet full med ljus.

Jag har iskall Fanta Zero i ett glas på bordet och drömmer om livet. Snorar lite lätt med men tänker att det är övergående. Har faktiskt inte varit sjuk på evigheter.

 

Dagen bästa julklappstips: Jag har i egenskap som coach tillsammans med min egen coach, Mattias Reck (den bäste av alla), satt ihop bästa träningsupplägget för dig i vinter. Du får just nu 20% på det paketet och alla andra paket inne hos oss på Guided Heroes om du anger “FRIENDSOFJESSICA” – bra va? Hade varit så kul att få följa din eller din kompis träning och har du frågor, tveka inte utan kommentera nedan eller maila mig på jessica@jessicaclaren.com. Paket gjort för She Rides innehållet 4 pass/vecka. Blandat cykel och styrketräning och passar dig som tänkt ta dig an lite utmaningar på sadeln i vår och sommar.

 

Dagens sämsta: Rocky har brutit benet. Han kom inhaltandes efter att ha varit ute på tomten och sprungit. Mitt lilla hjärta. Han är riktigt ynklig och ska vara stilla (hur håller man en unghund som heter Rocky stilla) i 4 veckor minst. Han har fått benet uppspjälkat med en skena och lindat med ett bandage med stjärnor.

 

 

 

Dagens ser jag mest framemot: Imorrn släpper vi den – jag och Joanna – vår pod och namnet på den. Så spännande att se vad ni tycker. Appro på pod så gästar jag på torsdag Husky Podcast och vi kommer spela in LIVE på Downtown Camper. Du hittar inbjudan här.

 

 

 

Dagens inköp: Jag har klickat hem gran från smålandsgran – blir helt lycklig av enkelheten och servicen. Nu står den här i vardagsrummet och jag håller på att klä den. Bilden nedan är från granen ifjor. Just nu håller vi på att dra runt granen i hela vardagsrummet för att hitta bästa platsen.

 

 

 

Dagens varma känsla i magen: Vänner. Jag älskar er. I fredagskväll hade jag Åsa och Sara här. Vi delade några glas rött, uppdaterade oss om varandras liv och hade en himla bra kväll. Mer sådant!

 

 

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *