När Idre Fjäll är som allra vackrast möts två säsonger och vi bjuder in dig till en oförglömlig helg med extra guldkant. Vi cyklar i höstens alla färger, andas in krispig höstluft och fyller lungorna med andetag för ett underbart avslut på 2019. Vi testar, utvecklas och samlar upplevelser och mjölksyra på IdreFjälls mtb trails. Det finns ett himmelrike med fina single tracks och mtbleder.

Idre sparar på snö och vi har i priset inkluderat hyra för att göra vinterns premiärpass på längdskidor. Jag har önskat skate och vi kommer ha suveräna instruktörer på plats för att få oss att köra skate som Charlotte Kalla!

På plats för att ta hand om dig under helgen finns Idre Fjälls fantastiska guider och Team She Rides duktiga cyklister.

 Fredag 11 oktober (preliminärt program)

 Ankomst och öppen träning 

Incheckning och möjlighet att vara med på öppen träning fredag förmiddag. Antingen ansluter du till en av våra ledarledda grupper eller så kör du någon av Idre Fjälls härliga leder på egen hand i väntan på att övriga ska ansluta.

13:00 Bikehandling med teknikträning på Idre Fjäll Skills Area 

Idre Fjäll erbjuder riktigt bra möjligheter för dig att utvecklas som cyklist och att bli bättre på att hantera din cykel. Vi samlas på torget, värmer upp tillsammans på väg till Skills Area där du tillsammans med Idre Fjälls guider och Team She Rides får möjlighet att slipa på tekniken. Efteråt kör vi en gemensam runda där du får chans att testa dina kunskaper i skarpt läge. Du som redan är grym på att hantera din cykel har chans att följa med på ett fartigare pass runt fjället. 

18:00 Middag och mingel

Lördag 12 oktober

 07.30 Gemensam topptur med Yoga och frukost 

Innan solen riktigt vaknat gör vi en gemensam topptur upp på fjället. I soluppgången får vi vakna med yoga och rörlighet innan vi äter gemensam frukost i toppstugan Utsikten.

09:00 Längdskidåkning eller teknikträning på MTB 

Lär dig åka skate! Hyra av skateskidor och pjäxor ingår i priset. 

Lunch 

13.30 Upplevelsecykling på fjället hela vägen in i skymningen 

Förhoppningsvis får vi det allra bästa av väder och cyklar i krispig fjällluft över marker som glöder i solnedgången. Fart efter kamrat i olika grupper för att skapa oförglömliga minnen – kanske med en och annan överraskning längs med vägen. 

Middag, mingel och workshop 

Workshop i cykelvård; hands on hur du tvättar och tar hand om din cykel. 

Söndag 13 oktober

 08:00 Välj om du vill nöta teknik i Skills Area alternativt köra själv eller i grupp på lederna 

Kanske har du skaffat dig en favorit under helgen som du vill passa på att köra igen eller så vill du utmana dig en sista gång på något tekniskt innan det är dags att säga hejdå till Idre Fjäll för den här gången

11:00 Utcheckning

12:00 Hej då

Utöver alla härliga aktiviteter så har vi tagit fram ett riktigt bra erbjudande för boendet.

I detta paket ingår ospecificerat boende, entré till gymmet och spårpass för samma antal nätter som ni bokar. Vid bokning av ospecificerat boende tilldelas stuga vid ankomst.

Pris för boende och hela programmet 880kr per person för HELA helgen. Mat tillkommer. Du bokar dig här.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *