September har 30 dagar. 30 dagar som är fyllda med den första krispiga höstluften, träd som börjar skifta i färg och lagom blöta skogsstigar som sätter lerfräknar i ansiktet.

Sara plockar fram 30 saker hon vill med september och jag hakar på. Typisk bra grej att göra när omstart, fortsättning eller vad man vill kalla det ligger i luften. Jag är också högst övertygad om att om man säger saker och ting högt – så är det större sannolikhet att det blir så. Så 30 saker som jag tänker göra i september.

 1. Vi planerar en kanon weekend för OSS (alltså för dig och oss) vecka 41 med Team She Rides partner IdreFjäll i just Idre. Extra allt.

2. Jag stänger säsongen 2019. Verkligen stänger den och börjar återhämta mig och ställa in siktet på 2020. Planera för att se till att vara stark och hållbar för en starkare säsong än den här.

3. Det innebär inte att jag inte cyklar – men nu cyklar jag på känn och ska lägga mycket tid på att träna sådant som manuals, drop, hopp och annat som är lite extra kittlande. Tid för “Hopp och lek” – som förresten är det härligaste kommandot man kan ge en hund. Jag kommer säkert köra CX och ta mig till banan vid Sköndal ofta, men mer med syftet att ha kul och skruva ned träningsdosen ordentligt ett tag nu. Hälsosamt för huvud och kropp. Löparskorna hoppar dessutom jämfota över att få bli rastade lite mer frekvent.

4. Jag längtar efter att korka upp extra gott rött och dela det med underbara vänner.

5. September är månaden när vi säger hejdå till Paradiset och öppnar dörren för nya paradis och upplevelser. Ja vi har sålt och flyttat. Tills vidare bor vi typ i Hellas, 30 sekunder till stig. Vart vi ska sen, det återkommer jag med.

6. Plocka trattkantareller. Och sedan göra trattkantarellpizza. Eller kanske bara fräsa upp dem med smör, vitlök, salt och svartpeppar.

7. Ta långa promenader med Rocky och djupandas den första krispiga höstluften.

8. Sova. Är inne på för många dygn (mer än 20-tal) med dålig sömn. Jag ska sova och sänka mina kortisolnivåer ordentligt, så själen kan skutta och hjula igen.

9. Börja bygga upp min bas med en ny-gammal PT.

10. Baka banankaka. Min nya favorit. Naturligt söt av banan och full med massa bra saker. Finns ett recept här men kommer också ett uppdaterat.

11. Cykla med She Rides onsdagsträningar.

12. Cykla med Jaime (det var liksom inte igår).

13. Springa när det precis regnat. Finns det något härligare.

14. Gå upp lite tidigare och fånga dagen.

15. Gå upp lite senare och “unna mig” sovmorgon.

16. Fortsätta dricka första koppen kaffe för dagen i sängen.

17. Ta sticklingar av mina elefantöron.

18. Planera storslagna event för alla i She Rides – norr till söder!

19. Säga NEJ till saker.

20. … och säga JA till saker.

21. Instruera klasser på l’Echelon.

22. Klippa av en bit på håret. Det fastnar överallt just nu.

23. Köpa nya löparskor. Hoka One – någon som testat?

24. Njuta av färgerna på träden när de börjar skifta. Älskar det!

25. Vardasgsglitter. Som hummer och rött vin (funkar faktiskt) på en tisdag.

26. Snegla på 2020 års cyklar. Pepp på att planera för 2020 på allvar. Nu jävlar.

27. Gå utan för dörren när höstregnet ruggar till det och njuta av att jag kan känna regndropparna mot huden.

28. Dricka dessertvin.

29. Börja sjösätta lite planer med den där Elna Dahlstrand. Dags för mer cykel nära dig.

30. Börja dagen med att se mig i spegeln – ni vet se MIG på riktigt och säga till mig själv att jag duger. Gör det du med!

3 Comments

 1. Vibeke 1 september, 2019at16:39

  Herlig liste <3. Jeg vil også lage en :)
  Ha en fantastisk höst, med allt som händer!

 2. Erica 1 september, 2019at18:43

  ❤️❤️❤️

 3. Emmi - explorista.se 17 september, 2019at00:46

  Alltså – så många bra saker: elefantöron, regnlöpning, flytta, magiska bilder och banankaka! Jag har nog lite missat att det är september, vi hänger ju i ett 28 grader varmt och soligt Brasilien ända fram tills första advent. Utlandsboende är förvisso superhärligt, men jag får lite hemlängtan när det pratas om höst – älskar alls årstider och det är alltid lite tråkigt att missa hösten med alla fina färger, tända ljus, klar luft och regnoväder tycker jag!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *