Jag sitter just nu på en av våra terrasser och och lapar sol. Betar av lite jobb och dricker en kopp kaffe. Kisar lite mot skärmen eftersom att det inte är så himla lätt att kombinera sol och skärmtid – tack gode gud för det. Det är något magiskt med mitt lilla paradis i Sthlms skärgård.

Det finns ett till litet paradis – ett paradis att cykla i, på och över. Oslagbar svensk fjällmiljö som dessutom satsar på att stötta och göra allt för att cykelsporten ska växa. En del i det är att de bygger tokigt bra cykelleder över fjällen. Jag pratar såklart om Idre Fjäll.

Andra veckan i juni från den 13-16 juni kommer jag tillsammans med Calle Friberg hålla läger däruppe och kombinera “nyp-mig-i-armen-cykling” med god mat, fjälluft och härlig gemenskap. Det kommer till att bli ett drömläger. Alla nivåer kan komma och vi lovar att ni tar med er hem extra mycket av allt. Framförallt energi till själen och boost att cykla.

Jag längtar lite extra efter att se de här magiska färgerna ringla över fjället.

Eller att få samlas runt öppen eld. Dricka kaffe ur en kåsa och äta grillad fisk.

Allra mest så längtar jag efter att få cykla med dig och bara förtrollas av miljön och dela med mig av den sport jag älskar.

Idre i sommarskrud är fint så att man trillar baklänges och en magisk fristad att hämta kraft ifrån. Jag och Calle kommer göra allt för att helgen ska bli så bra som möjligt.

Här hittar du mer om lägret. Och FRÅGA om du undrar något!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *