Det finns så mycket jag vill skriva om. Berätta om. Vi har lite och ta igen. Härligt på ett sätt men samtidigt så jag vet inte var jag ska börja. Jag gör en liten recap och sen håller vi tummarna att bloggpeppen är här för att stanna och nättrollen håller sig borta.

Alla ni som frågar hur det går för mig, jag repar mig – långsammare än vad jag vill, tålamod har aldrig varit min starka sida i sådana här sammanhang. Men jag är också kvar med tacksamheten över att vara på benen. Jag cyklar igen och springer. Det tar sig alltså. Däremot så är det inte – av naturliga skäl, riktigt som vanligt. Mina fyrbenta kompisar håller peppen uppe.

Bloggpeppen vet jag förresten att den här människan hejar på. Tillsammans med samma människa, Sara alltså, gästade vi Husky Podcast julspecial och spanade in spåkulan om trender 2020 tillsammans med Mr Husky himself och Jens Assur. Vi var ett kul gäng och till min stora glädje hade Magnus tagit mig på orden och korkade upp en flaska rött. Vi pratade med rött i glaset på Acast en gråmulen fredag om livet, härligheter, 2019 och trenspanade i tre timmar som ska klippas ned till vettig poddtid.

Direkt efter att huserat på Acast i tre timmar (och efter en snabb visit på Huskys AW) – satte jag mig på ett plan ner till Kalmar. I Kalmar finns Malkars och THE RIDE. The Ride är ett koncept vi tillsammans arbetat fram för att stötta cyklisterna i Kalmar och medlemmarna på Malkars med deras träning för cykelsäsongen 2020.

Jag inledde med att köra workshop och snack med Malkars instruktörer och sedan var det full rulle med medlemmarna för att avsluta med en utbildning med Technogym.

Har ni vägarna förbi – åk inom och kör på Malkars OCH låt mig veta vad du tycker.

Med på förmiddagen var Långloppscupens eminenta och fantastiska speaker och eldsjäl Oscar Ekstam som också knäppte lite bilder. Om någon kan köra skiten ur sig så är det Oscar. S-tan vad han körde under klassen som var en flört med kroppens anaeroba förmåga.

Imorrn packar jag bilen och drar till Motala för att prata 2020 med Team She Rides.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *