Från en hundägare till en annan…


Det här kan vara något av det roligaste jag sett idag…

This is a real live dog shit, mitt i Stockholm, som ngn väldigt engagerad, bitter och upprörd männsika (tjej/kvinna/tant om man kikar på handstilen) har “flaggat”.
Jag tillhör de hundägarna som i alla fall förutom ute i skogen & när Zorro skuttar in i en buske, plockar upp efter mina hundar. Har jag inga bajspåsar så hitar jag ngt annat att förflytta bort bajset med.
Jag kan tycka att det är ledsamt med andra hundägare som inte väljer att plocka upp inne i stan för att det går ut över oss som faktiskt gör det… men KOM IGEN! Bitterheten i detta fallet är ett absurdum!
I min värld, med hundbajs och bittra stockholmare, hade jag önskat att all den energin som läggs på att punktmakera hundbajsar också lades, i dubbel mängd, på alla rökare som sprider sina fimpar överallt.

Hundbajs är trots allt nedbrytbart….

2 Comments

  1. Anonymous 12 januari, 2009at00:19

    Fantastiskt kreativt. Kommer leda till fred på jorden. Minst. Mer sånt!

    /S

  2. Pingback:recharge – vila min krigare « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *