Det händer inte så himla ofta, men ibland blir jag tömd på energi. Idag är en sådan dag. Jag är trött. Så in i norden skittrött. Visserligen helt övertygad om att i morgon kommer min kropp och själ och hjärta vara med på noterna igen. Dagen inleddes också med att jag trampade med mina asdyra skor, i en hundskit, ironiskt nog när jag var ute o rastade mina egna hundar. Jag förbannar hundägare som inte plockar upp “sina” skitar.

Så på jakt efter att fylla lite depåer med energi hoppade jag in på Patricia Morenos sida för att hitta ett mantra för dagen:

I am enough

I have enough
To be happy today
Life is good in every way
Health, wealth, joy success,
I am grateful that all my needs are met
What I celebrate, appreciates
What I visualize, I magnetize
I keep my eye, on the prize
Champion
I am loving life today
I am better in every way
I am available for more
Then I’ve ever had before
Life is good!jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center