Bjuder på en härligt saftig bergsetapp. Vi kastar oss loss med att riva av en härlig klättring i pyrennerna med allt ifrån en första nivå ett klättring till den brantaste under touren.

Vi kommer inleda med 15 min uppvärmning innan vi plockar första korta nivå ett klättringen på 2 min och börjar sedan stiga uppåt i en sittande klättring på 5 min, kommer upp på brantarer partier 1 min, tillbaka ner i sadeln 1 min och tillbaka upp ytterliggare 1 min innan vi kommer ner igen för att ta oss upp ytterliggare höjdmeter. Kommer upp 2 min, tillbaka ner 1 min och sedan upp på toppen stående 2 minuter.

Här får vi äntligen en utförslöpa på 5 minuter innan vi påbörjar den tuffaste klättringen hem i mål på 17 minuter varav de sista 7 minuterna är sjukt tuffa.

Picture 4

Ska bli härligt och kul imorgon!

Sov gott vänner så ses vi 1725 på Nybroplan!

KRAM

Jessica


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center