Höstdagjämning och fredagsblues

Kände ni den – när den kom idag – hösten. Nätterna blir längre nu och dagarna kortare. Imorrn ska det i och för sig bli sommarvärme. Men den är här nu, och samtidigt som vi går in i hösten är den “riktiga” tävlingssäsongen slut. Men inte tävlandet. Jag ska på skoj köra lite cross i höst. Cykeln kom i förra veckan och vi har lättat upp den med nya hjul och limmat tubdäck. Imorrn hade jag tänkt att köra cross i Rävlanda eller långlopp – men jag är bokad på jobb och den där balansen att kunna satsa på att cykla o tävla och samtidigt ha mat på bordet och sköta resten av livet, är en utmaning. Det går inte att åka från jobb varje fredag för att tävla. Så jag är hemma och jobbar.  Jag har förresten svårt att ta paus i år, jag är cykelsugen och benen sprätter. Helt otajmat och försent.

Det är förresten fredag och jag ligger i soffan. Brasan är tänd, jag har ett fantastisk rött i glaset – Lynx från Kalifornien blandning av Petite Sirah och Zinfandel, verkligen ett tips.  Typiskt “Svensson-svenskt” har jag Idol i bakgrunden. Ute är det ruggigt och höstigt. De senaste dagarna har många träd börjat skifta färg.

Denna fredagen är tankarna stimmiga och många. Om livet, mera cykel, entreprenörskap, framtid, mer om livet och passion, kravlöshet och måsten. Min kreativa ådra sprutar idéer till höger och vänster och jag gör mitt bästa för att fånga in något jag kan skörda frukt av.

Jag funderar också på varför vissa män känner sig hotade av starka och självständiga kvinnor och varför vårt samhälle än idag inte är jämställt. Vi mår alla bra av att inse och acceptera olikheter och olika styrkor för tillsammans nå framgång.

Bra Bil har svept sitt trollspö över mig och jag kör nu en svart Volvo XC60 Classic. Nästan ett år efter olyckan är jag tillbaka i min XC60. Jag är såklart kär i den. Lovar att visa upp den.

Har man kickat på min instastories (du följer mig här) så har man sett mina sjukt snygga limited cykelskor med USA-flagga. Jag avskyr att mr T i väst drar skit över dem. Skäms på honom och heja mina skor.

Förresten heja alla oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

SaveSave

SaveSave

5 Comments

 1. Mari 23 september, 2017at08:44

  Underbart fint :)

 2. Anne Nilsson 24 september, 2017at21:18

  Heja Dig❤️ Tack för all inspiration ❤️
  Saknar dig på insprtionsdagar på Gerdahallen och The Academy

 3. Användarens profilbild jessica 25 september, 2017at09:38

  Åh saknar att vara där! ❤️ Och du – heja oss!

 4. Användarens profilbild jessica 25 september, 2017at09:38

  ❤️

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *