VECKANS BÄSTA 

Måste nog vara löparturen i Hellas. 10 km – kroppen och löparsteg kändes lätt och stigarna fyllda med höstfärgade löv.

 

 

VECKANS SÄMSTA 

Jag köpte en cappuccino precis innan jag satte mig på tåget mot Göteborg och Trollhättan. Fastnade med att kolla upp en sak på mobilen och placerade kaffet helt odrucket och lite disträ på en bänk. Kaffet står kvar där ännu och jag är halvvägs till Göteborg.

 

 

 

VECKANS JAG HAR EN SAK TILL DIG

Fram till och med söndag den 15 oktober får du 25% extra rabatt på rean inne på Nike.com, du anger koden  “25EXTRA”  (utan ” “) – gå in till Nike här .

 

 

 

VECKANS JAG MÅSTE BAKA

Kom på att jag inte har gjort de här matmuffinsen på jättelänge. Det måste bli ett helgprojekt. Jag tänker mig att de skulle vara magiskt goda om man byter ut broccolin, och istället adderade zucchini och trattkantareller. Tror senapen får åka med och att lite rosmarin får hoppa i smeten.

 

 

 

Inlägget innehåller affiliatelänk.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *