11 Comments

 1. Sandra Örmander 2 maj, 2014at12:38

  Jag skulle vilja veta mer om hur kroppen anpassar sig till den träning man utför och varför det är viktigt att variera sin träning (?).
  Dessutom undrar jag över ansträngningsnivå och förbränning, till exempel springer 1 mil på 1 tim 20 min, tränar och sedan klarar distansen på ca 1 timma – hur står förbränningen i relation till min minskade tid?

  Hoppas du förstår hur jag menar :)
  Ha en fin helg!

 2. Veronica 2 maj, 2014at12:39

  Jag har en fråga om pronation. Om man pronerar, är det då viktigt att man springer i en sko som har pronationsstöd? Eller kan man träna bort det, och springa i en neutral sko? Jag har läst att om man har ett löpsteg där man landar på framfoten, så spelar det ingen roll vad man har för slags sko. Jag pronerar typ på en fot, därför är jag nyfiken på vad du rekommenderar.

 3. Clara Edvinsson 2 maj, 2014at12:54

  Bra övningar/träning som stärker cykelmusklerna när man inte har tillgång till en cykel så ofta, men ska ta sig an en större utmaning om någon månad

 4. Felicia 2 maj, 2014at13:29

  Hej! Tack för en kanon blogg. Så himla sund och inspirerande. Jag undrar om du brukar gå på andras gruppklasser eller om du bara kör dina egna? Samt vad du tycker är en bra instruktör och kanske vad som är mindre bra hos instruktörer?

 5. Helena 2 maj, 2014at16:26

  Kul med frågestund! Jag är nyfiken på hur länge du bodde i Umeå och om du pluggade eller jobbade, och i sådana fall vad läste du till och vad jobbade du med? :)

 6. Emma 2 maj, 2014at16:28

  Hej Jessica!
  Jag är spinninginstruktör, och mer och mer sugen på att ge mig ut och pröva hur benen bär utomhus också. Är supersugen på att testa landsväg, och undrar om du har några bra tips på cykelinköp? Jag vill inte lägga ut en förmögenhet, eftersom jag inte ens vet om jag kommer gilla det. Har du några andra praktiska tips på första cykelrundan? :) I ärlighetens namn tycker jag att det är lite läskigt, även om jag så himla gärna vill! :)

 7. L 2 maj, 2014at17:56

  Hvordan vet man når man bør hvile?

 8. foodclean 3 maj, 2014at08:51

  Å det är ju så typiskt när värsta gurun ber oss ställa frågor och man inte kommer på en ända ;). Men nu har jag funderat lite. Jag undrar lite om det där med fett. Hur kan t ex fleromättat fett vara bättre än mättat och varför?
  Jag skulle också vilja ha tips på bra coreövningar och en sista fråga, hur ser du på cleansing eller detox?
  Kram från Värmlandsskogarna ☺
  Ps. Tack för att du påminner oss ofta om vad som är viktigt.

 9. Petra 4 maj, 2014at20:37

  Jag tycker att du är en fantastisk instruktör, och vill gärna höra mer om detta! Jag är instruktör och jag vill kunna mer och mer och mer, men vad är ditt tips för att utvecklas? Vad säger du innan du kör igång ett pass? Vad ska man tänka på för att bli en bra instruktör? Kram!

 10. Malin 6 maj, 2014at21:32

  Hej, jag har några frågor om dit val av yrke, vad anser du dig sj jobba med? Jag har sj haft planner på att starta eget som bl.a. hyra in sig som instruktör. Tror du de hade funkat, hur fungerar de för dig?
  Grym blogg!

 11. johanna 8 maj, 2014at09:59

  Trist att läsa om din hund, men jag hoppas att du känner dig bättre snart.

  Jag vill passa på att fråga om tips mot skavsår. Jag började springa för några år sedan, men har av och till haft en del skavsår. Det gick bättre till en början när jag tog korta, men fler turer i veckan. Nu när jag har fått upp flåset lite och tycker det är roligt att springa längre (runt milen är långt för mig) så klarar jag bara att springa med en dryg veckas mellanrum för att hinna läka mellan varven. Jag har köpt speciella skavsårsstrumpor (både Nike och Seger), speciella skavsårsplåster (Compeed Sport). Har ett par Asics som jag köpte sent på säsongen förra året, så jag har inte gamla eller dåliga skor. Har provat att både knyta hårdare och lösare, men inget hjälper. Försöker hålla fötterna mjuka och smörja dem morgon och kväll. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Skavsåren sitter mest under “trampdynan” och även på ena foten i området där jag har lite hallux valgus (där förstår jag ju att det lättare blir skavsår, men tänker att det borde finnas nån lösning där med). Sist jag sprang blev det även skavsår på ena tån… Är så trött på att halta runt med ömmande, plåstrade fötter hela tiden, så om du (eller nån annan) har tips så tar jag väldigt tacksamt emot dem.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *