FRIHET

Skistar puttade precis upp dessa 2 bilderna av ett magiskt landskap. Här vill jag vara just nu. Det finns inget, nästan, som slår känslan av frihet. Den frihet som  infinner sig när man blickar ut över en vy som är magsik som ett sagolandskap. Inget som lindar in kroppen med så krispiga andetag – kallt men fullt av värme.

Jag fortsätter köra med behandlingar med laser på mitt knä  – varje dag – denna veckan. Det går framår. Sakta. Men framåt. När mitt tålamod tryter så hjälper det att drömma sig bort till fjällvärlden.

 

Total
0
Shares
Comments 6
  1. Hej Jessica!
    Har aldrig kommenterat förut, och har nyligen börjat kika in på din blogg. Vill bara dela med mig av mina tankar och känslor när jag läser din blogg. Jag blir glad och lugn i själen av att läsa dina ord. Du skriver fantastiskt och inspirerande och du verkar vara en ödmjuk, levnadsglad tjej som tar vara på livets goda. Så.. keep it up, dina ord gör mig lycklig(are)!

  2. Jag hoppas att knäeländet snart är över och att du snart får skida igen. Så länge kan jag meddela att det var närmare -25 häromkring åreskutan idag, så den fantastiska manchestern var inget jag blev sugen på…. Men snart är det vårvinter :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Det här med mjölksyra

Det här med mjölksyra

Jag pratar ganska ofta om nästan inte jämt om tröskelpuls samt andra begrepp

Next
Alla kan Yoga

Alla kan Yoga

Equinox gör det  F A N T A S T I S K T  bra

You May Also Like