Skistar puttade precis upp dessa 2 bilderna av ett magiskt landskap. Här vill jag vara just nu. Det finns inget, nästan, som slår känslan av frihet. Den frihet som  infinner sig när man blickar ut över en vy som är magsik som ett sagolandskap. Inget som lindar in kroppen med så krispiga andetag – kallt men fullt av värme.

Jag fortsätter köra med behandlingar med laser på mitt knä  – varje dag – denna veckan. Det går framår. Sakta. Men framåt. När mitt tålamod tryter så hjälper det att drömma sig bort till fjällvärlden.

 

6 Comments

 • Martina

  Skickar goda tankar till dig och ditt knä! Heja rehab! Håll ut! Be strong! :)

 • pethra

  Hej Jessica!
  Har aldrig kommenterat förut, och har nyligen börjat kika in på din blogg. Vill bara dela med mig av mina tankar och känslor när jag läser din blogg. Jag blir glad och lugn i själen av att läsa dina ord. Du skriver fantastiskt och inspirerande och du verkar vara en ödmjuk, levnadsglad tjej som tar vara på livets goda. Så.. keep it up, dina ord gör mig lycklig(are)!

 • jessica

  Pethra! TAAAACK! DU gör MIG glad! ååh hurra för dig!

 • Jojohanna

  Jag hoppas att knäeländet snart är över och att du snart får skida igen. Så länge kan jag meddela att det var närmare -25 häromkring åreskutan idag, så den fantastiska manchestern var inget jag blev sugen på…. Men snart är det vårvinter :)

 • Anna

  Men ÅHHHHHH!! Underbara bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us