Känner mig inte 100 på topp och tror att jag drar runt med samma virus som alla andra bara det att det inte bryter ut på mig. Har dessutom, dumt nog, druckit alldeles för mycket kaffe de senaste dagarna.

Det är vänliga veckan och Läkarmissionen vill göra ett slag för en vänligare värld. Fint tycker jag. Men jag tycker också att det är synd att det är så mycket armbågar och egoism i vår vardag nu att vi behöver en vänlig vecka. Skärpning på oss alla. Jag tänker hur som kärleksbomba människor i min omgivning, stötta dem lite extra denna veckan.

Dagen idag startade med alldeles för lite sömn – var ute med unghunden mitt i natten eftersom han var akut nödig.

Efter det fortsatte jag med att fixa naglarna hos Frida. Jag ville ha grafiskt och leopard – vilket Frida fixade så klart.

[insert]naglar[/insert]

Sedan var det tänkt och bokat möte, men mötet blev inte av och jag såg till att vattna den där lilla rackarn som jämt blir glömd.

[insert]blomma[/insert]

Kikade och beundrade Eran som just nu hamnat i köket i väntan på paradplats i sovrummet.

[insert]kaos-2[/insert]

Verkligheten hemma hos oss är för det mesta en tvätthög med ren tvätt som behöver vikas. Oftast flyttas den mellan sängen och soffan.

[insert]kaos[/insert]

Nya lampor. Tre stycken hänger ihop med olika “glödlampor” – bara två av dem syns på bilden. 3 i vardagsrummet och 3 i köket. Sockel i mässing i vardagsrummet och sockel i koppar i köket.

[insert]lampor[/insert]

Rambo. Fina vännen. Förmodligen 13-15 år nu. 

[insert]rambo[/insert]

Rocky – hunden som det behöver läggas mycket energi på. Varje onsdag går vi hundkurs för att lära honom hantera att hundar får lov att gå kopplade ihop utan att man bryr sig.

[insert]rocky-12[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center