Känner mig inte 100 på topp och tror att jag drar runt med samma virus som alla andra bara det att det inte bryter ut på mig. Har dessutom, dumt nog, druckit alldeles för mycket kaffe de senaste dagarna.

Det är vänliga veckan och Läkarmissionen vill göra ett slag för en vänligare värld. Fint tycker jag. Men jag tycker också att det är synd att det är så mycket armbågar och egoism i vår vardag nu att vi behöver en vänlig vecka. Skärpning på oss alla. Jag tänker hur som kärleksbomba människor i min omgivning, stötta dem lite extra denna veckan.

Dagen idag startade med alldeles för lite sömn – var ute med unghunden mitt i natten eftersom han var akut nödig.

Efter det fortsatte jag med att fixa naglarna hos Frida. Jag ville ha grafiskt och leopard – vilket Frida fixade så klart.

[insert]naglar[/insert]

Sedan var det tänkt och bokat möte, men mötet blev inte av och jag såg till att vattna den där lilla rackarn som jämt blir glömd.

[insert]blomma[/insert]

Kikade och beundrade Eran som just nu hamnat i köket i väntan på paradplats i sovrummet.

[insert]kaos-2[/insert]

Verkligheten hemma hos oss är för det mesta en tvätthög med ren tvätt som behöver vikas. Oftast flyttas den mellan sängen och soffan.

[insert]kaos[/insert]

Nya lampor. Tre stycken hänger ihop med olika “glödlampor” – bara två av dem syns på bilden. 3 i vardagsrummet och 3 i köket. Sockel i mässing i vardagsrummet och sockel i koppar i köket.

[insert]lampor[/insert]

Rambo. Fina vännen. Förmodligen 13-15 år nu. 

[insert]rambo[/insert]

Rocky – hunden som det behöver läggas mycket energi på. Varje onsdag går vi hundkurs för att lära honom hantera att hundar får lov att gå kopplade ihop utan att man bryr sig.

[insert]rocky-12[/insert]

6 Comments

 1. Jenny sunding 11 februari, 2015at19:01

  Åh vilken fin bild på Rocky! Jag har precis tagit emot en egen liten rackare som kommer behöva en hel del kurser också känns det som… :-).

 2. Användarens profilbild jessica 11 februari, 2015at19:07

  Åh vi får ha massa hunddejter! Rocky är verkligen 1000% – han är som min förra hund med samma motor MEN med så mycket mer envishet och “tänja på gränserna” – pust. Tur jag älskar honom.

 3. Maria 11 februari, 2015at22:06

  Men vad snäll han ser ut på bilderna. Och lugn. Skenet bedrar :)

 4. Användarens profilbild jessica 12 februari, 2015at08:57

  Ja han är toksnäll men också sådär vild som en 6 månaders valp är och har inte riktigt rätt social kompetens med andra vovvar i koppel- Men vi jobbar på det.

 5. Karin FitnessochHälsa 12 februari, 2015at23:03

  Snygga naglar!
  Och hoppas att du kryar på dig från bacillerna snabbt!

 6. Nellie 14 februari, 2015at12:36

  Alltså den där hunden är så fin, och tydligen envis. :) När mina barn skriker i Högan sky eller utmanar sin mamma på andra sätt så tänker jag likadant, att det är tur att de är så söta, och att jag kan yogaandas. Kram från en som just ska ta hand om en stor tvätthög som behöver vikas.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *