4 Comments

 1. Elna 12 februari, 2015at11:11

  Himla fina, sugen på ett par – det var längesedan jag skämde bort mig med bra skor (bortsett från cykelskor då såklart!)

 2. Malin 12 februari, 2015at11:46

  Hej.
  detta hör inte hit till detta inlägget men jag har sett att läsare frågar dig saker o du skrev att du gärna svarar på frågor, så ja tänkte de är värt ett försök… Det är en sak jag har funderat läge på och jag har sökt med ljus och lyckta men utan resultat. du verkar så himla duktig, kunnig och ha en bra balans mellan träning, mat och vila. du är en stor förebild för mig speciellt i dagens samhälle där man inte ska äta mjöl, mjölk eller de eller de o pressa sig så hårt som de bara går. du verkar leva livet utan förbud eller måsten, vilket känns fantastiskt. Därför undrar jag om du skulle kunna förklara en sak för mig då jag känner mig så himla förvirrad. det är en verkligen en djungel bland alla dieter och kostråd som cirkulerar, vad är rätt och vad är fel? Hur ska man tärna? nu till min fundering! om man äter ca 1300-1500 kcal per dag och tränar mellan 3-6 timmar om dagen borde man inte gå ner i vikt då? maten är bra livsmedel så som grönsaker, fågel, fisk, bönor och linser mm. nu menar jag inte att man gör det i några veckor utan har gjort detta i drygt ett år. va gör man för fel när man inte gör det? Kan man “paja” ämnesomsättningen och kan man i så fall reparerar den och hur? Sedan undrar jag hur det ser på detta med hunger och mättnad, kan man äta tills man blir mätt? Ser du hunger som en signal på hur mycket mat kroppen behöver? sedan undrar jag varför man ibland får sug efter olika saker ? Är det ett sätt för kroppen att tala om vad den behöver? och slutligen en sista fundering, Hur ser du på hela grejen med kost och träning. skulle du kunna berätta lite om hur du tänker och resonerar, vad får man äta och inte, hur ska man träna. Skulle bli supertacksam om du kunde svara på detta då endel av dessa funderingar håller på o äta upp mig inifrån. Oj nu blev det ett långt inlägg men jag vill i alla fall slutligen tacka för en jättebra blogg, fortsätt med de du gör! Kram

 3. Användarens profilbild jessica 12 februari, 2015at19:23

  Ja men visst är de! har hittat en massa annat nu med som jag vill ha – suck inte bra för plånboken.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *