Fynda cykelgrejor på nätet

Cykelsporten växer. Så det knakar. Cykelvasan sålde slut på 26 minuter. Cykelvättern platserna gick också i rasande fart och var slut efter 3 timmar. Galet häftigt. Boomen är verkligen ett faktum. Skitkul tycker jag och jag hoppas verkligen att det är sista gången vi ser tidningar förminska alla kvinnliga utövare samt att reglerna för tävlingsstartande kvinnor blir rättvisa.

Mitt intresse har också växt till ganska oväntade dimensioner. Jag har själv lagt en beställning på en ny cykel som kommer i december. Jag kommer öka min tid i sadeln markant och hoppas också nyfiket och galet sprudlande kunna tävla ordentligt nästa säsong.

I och med det så poppar också fler sajter upp där du kan göra ordentliga fynd. Nu i början av oktober kommer Bikester lansera en svensk shop där du kan göra riktiga fynd. Det finns Craftcykelgrejor i deras utbud och mina favoritväxlar från SRAM, de kommer ta upp kampen med Chain Reaction och Bike Buster. Det kan vara en ordentlig djungel att veta vad man ska köpa och vad som är överpris och fynd. Bloggar om träning hoppas att vi hjälpa er reda ut begreppen lite under höst och vinter, innan säsongen drar igång.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *