Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Garuda på Clarion Post

Senast uppdaterad:

Jag satte mig på Öresundståget upp mot Göteborg från Lund igår. Checkade in på ett av mina absoluta favorithotell i Sverige, Clarion Post. Beställde Room Service, unnade mig ett glass rött och Pepsi Max från minibaren. Konstaterade lyckligt att jag hade fått en “mini-svit” och kände mig riktigt bortskämd.

Vaknade och åkte ned några våningar för att ge mig själv inspiration.

Magnus Ringberg – världens finaste och absolut en av Sveriges bästa instruktörer, anordnade tillsammans med Jasmine och Linda en dag med James da Silva. 4 flödande härliga klasser med mannen bakom Garuda och jag är utdragen, väckt och boostad.  Clarion Post möter Garuda, magiskt bra kombination. Jag skulle vilja göra en träningshelg där minsann.

garuda5

James pratar bindväv, rörelsekedjor och ligament.

garuda4

Hans kroppskontroll är otrolig. Inte undra på att Madonna är en superwoman.

Magnus. Garudaprinsen och en outsläcklig inspirationskälla.

0
Föregående
Matig sallad

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.