God Jul alla underbara människor

Hoppas att ni hade en underbar julafton med en massa värme och kärlek.

Konstaterade i bilen på väg ner söderut att hela Sverige är inbäddat i snö. Måste vara första gången på evigheter som hela Sverige fick en vit jul.  På Österlen spöregnar det just nu. Så den snön som fanns här igår är borta. Väderprognosen spår att det ska förvandlas till snö i morgon och jag sitter just nu och funderar på om jag ska ta på mig löparskorna, eller elt enkelt skita i det.

Tomten gav mig de där gröna finingarna från NIKE och en massa annat.

nikezoom

gran

Total
0
Shares
Comments 3
  1. Nice! De passar dig perfekt. Kom hit, här är det snö kvar, Johanna är här och vi bakar frukt och nötbröd just nu! Största kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
I’m so blessed…

I’m so blessed…

Alla klasser som jag delar med er och instruerar är alltid fantastiska

Next
På väg mot Stockholm

På väg mot Stockholm

Har precis lämnat Österlen och mina fantastiska föräldrar

You May Also Like