I’m so blessed…

Alla klasser som jag delar med er och instruerar är alltid fantastiska. Jag älskar mötet med människor. Vare sig mina ni mina deltagare har haft en strålande dag eller en mindre bra dag, har ni tagit er tid och ork att ge er “inre krigare” lite omvårdnad i och med att ni kliver in i gruppträningsalen. Ni har prioriterat att må bra. Ni ar valt att låta hjärtat, er motor, bli starkare och uthålligare. Att ge kroppen en vänlig klapp på axeln och en kram inifrån och ut. Det beundrar jag. Det gör mig glad och varm, och jag är välsignad som får vara där just när ni gör det valet, tack!

Screen shot 2009-12-23 at 12.25.22 AM

Dagens två klasser Body Pump och Body Balance var MAGISKA. Det gnistrade små glada bubblor fyllda av energi inne i salen innan vi körde igång. Miljoner tack för ikväll och alla andra dagar.

Också blir jag sådär löjligt rörd och generad när jag får paketer, tack Anna & Matthias för påsen ovan.. jag åt upp hela på vägen hem!

Nu vilar jag min kropp några dagar och är tillbaka på söndag. Jag önskar er all en varm och härlig julafton, fylld med kärlek.

Imorgon LOVAR jag att posta min periodisering inför våren.

KRAM

J

3 Comments

  1. Ida Vernersson 23 december, 2009at21:57

    Åh, är så ledsen att jag inte hann med att lämna någon julklapp till dig, den bästa, gladaste, mysigaste o mest peppande bodybalance instruktören! Är hemma i umeå och tänkte hålla igång med ett bb pass på iksu på juldagen :) hoppas din jul blir riktigt fin!

  2. Användarens profilbild Jessica 23 december, 2009at22:23

    Oooh Ida, hälsa IKSU från mig! Var ju mitt andra hem i 7 år (!!!).
    Du get mig dessutom en julklapp varenda gång du dyker upp på mina klasser, någon mer paket behövs inte.
    Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *