Göteborgs bästa hotell

Solen gassade med varma lockande strålar när vi lastade upp 3 cyklar på bilen och körde mot Anna för att slänga på den 4 cykeln. Vi har bytlånat bil med Åsa och Viktor över helgen för lyckas med bedriften att ta 4 cyklar från Stockholm till Göteborg. Anna är ta mig tusan fantastisk, som nyfiket kastar sig in i cykelvärlden.

I något svagt ögonblick sa jag ja till att köra både Göteborgs Girot på landsväg och mtb. Det förstnämnda med start i morgon och det sista i övermorgon. Som vanligt vetjaginteriktigtvadjaggettmiginpå… pjuh. Men det blir nog bra.

Det kändes som om milen till Gbg aldrig tog slut idag. Vid ett stopp för tömning av både våra blåsor och de fyrbentas, bäddades marken in av vitsippor. Vitsippor är som små glädjeskutt ur marken, nyfiket och oskuldsfullt. Lite pirrande av förväntning, typ som det känns nu när jag helt plötsligt ska köra lopp igen.

Väl i Göteborg tog det ytterligare evigheter att trassla oss mellan Ullevi för startbevis, ytterligare en evighet att få in mig i rätt klass, om möjligt ännu längre tid att trassla oss tillbaka med bil och packning till hotellet. Summa summarum, det är bra för mig att träna mitt tålamod.

Jag har, naturligtvis, hyst in oss på Clarion Post. Mitt favorithotell i Gbg. Det känns som min egen lägenhet hemma, bara några dimensioner större och med ett “litet” större spa. Traditionen till ära unnar jag mig room service ikväll.

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Comments

 1. Användarens profilbild jessica 10 maj, 2013at20:31

  Nej dööö inte

 2. Junitjej 10 maj, 2013at20:52

  Lycka till imorgon! Min man ska också cykla loppet!

 3. Användarens profilbild jessica 10 maj, 2013at20:52

  Tack söta! :) Massa lycka till till honom!

 4. minialthini 10 maj, 2013at21:07

  Ja just det, glömde att du ska cykla i Götet – Lycka till Jess:)

 5. Användarens profilbild jessica 10 maj, 2013at21:15

  Tack fin, ringer dig när jag har en vacker liten lucka.

 6. Erika 10 maj, 2013at22:38

  Roligt att se dig på den här sidan av landet!

 7. Anna - Trend o träning 11 maj, 2013at19:41

  TACK åter igen för att jag & Bianca fick haka till Götet. STÖRSTA lycka till i morgon nu <3

  Möter upp när ni är tillbaka i stan för att ta min cykel & göra upp.
  Kramar

 8. madelaine 14 maj, 2013at07:08

  Jag rekommenderar att du spånar in hotell Dorsia också när du är i Göteborg. Det coolaste hotellet i stan, tycker jag ;)

 9. Martina 14 maj, 2013at14:48

  Snyggve! Hoppas det gick bra :) På fredag är jag i Sthlm och jobbar lite & har ledigt lite. Har du något trevligt svettigt pass jag kan få joina, vill du ta en kaffe, lunch? Let me know! Kram!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *