Solen gassade med varma lockande strålar när vi lastade upp 3 cyklar på bilen och körde mot Anna för att slänga på den 4 cykeln. Vi har bytlånat bil med Åsa och Viktor över helgen för lyckas med bedriften att ta 4 cyklar från Stockholm till Göteborg. Anna är ta mig tusan fantastisk, som nyfiket kastar sig in i cykelvärlden.

I något svagt ögonblick sa jag ja till att köra både Göteborgs Girot på landsväg och mtb. Det förstnämnda med start i morgon och det sista i övermorgon. Som vanligt vetjaginteriktigtvadjaggettmiginpå… pjuh. Men det blir nog bra.

Det kändes som om milen till Gbg aldrig tog slut idag. Vid ett stopp för tömning av både våra blåsor och de fyrbentas, bäddades marken in av vitsippor. Vitsippor är som små glädjeskutt ur marken, nyfiket och oskuldsfullt. Lite pirrande av förväntning, typ som det känns nu när jag helt plötsligt ska köra lopp igen.

Väl i Göteborg tog det ytterligare evigheter att trassla oss mellan Ullevi för startbevis, ytterligare en evighet att få in mig i rätt klass, om möjligt ännu längre tid att trassla oss tillbaka med bil och packning till hotellet. Summa summarum, det är bra för mig att träna mitt tålamod.

Jag har, naturligtvis, hyst in oss på Clarion Post. Mitt favorithotell i Gbg. Det känns som min egen lägenhet hemma, bara några dimensioner större och med ett “litet” större spa. Traditionen till ära unnar jag mig room service ikväll.

 

 

 

 

 

 

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center