Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Göteborgsgirot

Senast uppdaterad:

Premiären av första Göteborgsgirot någonsin är gjort och mitt första lopp någonsin på landsväg är gjort.

Jag packar med mig extremt många lärdomar. En vurpa rakt ner i ett dike – Bob ylade att han inte är en mtb och jag klättrade upp lerig på hela sidan och med ett tilltufsat växelreglage. 3 felkörningar – här kan det bara bli bättre till nästa år med bättre hänvisningar och mer funktionärer ut med banan som visar tydligare. Gubbar låter gärna tjejer dra, helst uppför och sen sticker utför. Jag är orutinerad och körde solo när jag borde varit smart och jagat i kapp en klunga eller backa för att ligga på rulle och sen gasa. Man lär sig helt enkelt.

Jag körde in som 3:e tjej och med 5:e bästa tid.

På kvällen mötte vi upp fantastiska Fredrik som tog oss runt första 17 km på MTB banan för idag. Den tekniska biten, för att reka läget. Jag var dränerad och helt klart ofokuserad och gjorde den mest katastrofala körning i mitt liv. Jag föll som en vante och bjuder på skratten, lite dåligt humör (som blev bättre sen). Tack Fredrick för att du stod ut med oss.

 

 

8727917515_06c93e8ce6_k

 

Bilder från jgfoto.org

 

0
Föregående
Ur sadeln

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.