Gratitude, ramlosa och happy birthday

Var ska jag börja. Dagarna har sprungit förbi i ett galet tempo. Jag befinner mig helt plötslig i en hotellsäng with the one and only Mo i Lund. Vi är här och spenderar två dagar med ett underbart ödmjukt och härligt team på 6 tjejer från fitness24seven.

Monika började dagen med att sjunga och gratta mig på sängen.  Josefina följde upp med att leverera en paket choklad, mamma och pappa kom in till Lund från Österlen. Jag älskar mina föräldrar och just idag efter vår snabba lunch gick jag därifrån lycklig över att jag alltid bär dem med mig pappas näsa och envishet, mammas ögon och kreativa ådra, men framförallt bär jag med mig dem i hjärtat. Alla gånger som min push på FB har plingat med ett grattis har jag blivit varm. Tack alla.

Jag är galet tacksam över att Monika hjälper mig att utvecklas och bli bättre i min i nstruktörsroll. Tack Mo det är en underbar födelsedagspaket, en av de bästa jag kan få.

Jag är däremot lite mindre tacksam att Mo gav mig onda ögat när jag närmade mig Pepsi Max på hyllan inne på Konsum. Kanske borde vara grymt glad att hon fick mig att släpa hem en Ramlösa. Kanske är min födelsedag 2010 dagen då jag överger mitt Pepsi Max beroende.

3 Comments

 1. Terese 21 november, 2010at09:42

  Grattis på födelsedagen :D

 2. Ann-Margete (mamma) 21 november, 2010at12:41

  Tack för de fina orden!
  Såå trevligt det var att luncha tillsammans m dig o Monika! :)

 3. Festlokal Stockholm 5 december, 2010at23:58

  Grattis!

  Blev det någon fest i samband med födelsedagen, eller?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *