Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

I am making myself shine!

Senast uppdaterad:

Jag är inte bra på att inte träna, att vara stilla. Min kropp gör mer ont av att vila än det förbannade revbenet som är på sniskan. Men jag tränar mig själv i att ha mer tålamod. På att bli ödmjukare och tacksammare mot min kropp. På lördag blir jag 32 år och jag har mer tålamod nu än för 10 år sedan. Men ibland så glömmer jag av mig själv och det jag vid upprepade tillfällen lärt min kropp, hjärta och själ.

Jag har en plan. Jag har ett löfte. Till mig själv. Att from nu ska jag göra min kropp lyckligare. Mer lycklig än den någonsin varit.

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.