I am making myself shine!

Jag är inte bra på att inte träna, att vara stilla. Min kropp gör mer ont av att vila än det förbannade revbenet som är på sniskan. Men jag tränar mig själv i att ha mer tålamod. På att bli ödmjukare och tacksammare mot min kropp. På lördag blir jag 32 år och jag har mer tålamod nu än för 10 år sedan. Men ibland så glömmer jag av mig själv och det jag vid upprepade tillfällen lärt min kropp, hjärta och själ.

Jag har en plan. Jag har ett löfte. Till mig själv. Att from nu ska jag göra min kropp lyckligare. Mer lycklig än den någonsin varit.

Total
0
Shares
Comments 4
  1. Jessica, man ska LÅTA BLI att titta på just sådana här videoklipp om man ska vila. Man blir ju så otroligt träningssugen när man ser sånt!! :)

    Hoppas ryggen känns bättre? Kanske ses ikväll på balancen!
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Pass it forward

Pass it forward

Jag snubblade  via Lollos blogg in på Equinox och en artikel om förhållningssätt

Next
Gratitude, ramlosa och happy birthday

Gratitude, ramlosa och happy birthday

Var ska jag börja

You May Also Like