I am making myself shine!

Words by

Jag är inte bra på att inte träna, att vara stilla. Min kropp gör mer ont av att vila än det förbannade revbenet som är på sniskan. Men jag tränar mig själv i att ha mer tålamod. På att bli ödmjukare och tacksammare mot min kropp. På lördag blir jag 32 år och jag har mer tålamod nu än för 10 år sedan. Men ibland så glömmer jag av mig själv och det jag vid upprepade tillfällen lärt min kropp, hjärta och själ.

Jag har en plan. Jag har ett löfte. Till mig själv. Att from nu ska jag göra min kropp lyckligare. Mer lycklig än den någonsin varit.

4 Comments

 • Helena

  Tell me about it…vila är verkligen en pina. Men vi ska klara det va!? :)

 • jessica

  Ja Helena… nu är vi starka!

 • Nina

  Jessica, man ska LÅTA BLI att titta på just sådana här videoklipp om man ska vila. Man blir ju så otroligt träningssugen när man ser sånt!! :)

  Hoppas ryggen känns bättre? Kanske ses ikväll på balancen!
  kram

 • Ann-Margete (mamma)

  Jag har en plan…. Jag har ett löfte…… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us