I am making myself shine!

Jag är inte bra på att inte träna, att vara stilla. Min kropp gör mer ont av att vila än det förbannade revbenet som är på sniskan. Men jag tränar mig själv i att ha mer tålamod. På att bli ödmjukare och tacksammare mot min kropp. På lördag blir jag 32 år och jag har mer tålamod nu än för 10 år sedan. Men ibland så glömmer jag av mig själv och det jag vid upprepade tillfällen lärt min kropp, hjärta och själ.

Jag har en plan. Jag har ett löfte. Till mig själv. Att from nu ska jag göra min kropp lyckligare. Mer lycklig än den någonsin varit.

4 Comments

 1. Helena 17 november, 2010at21:43

  Tell me about it…vila är verkligen en pina. Men vi ska klara det va!? :)

 2. Användarens profilbild jessica 17 november, 2010at21:46

  Ja Helena… nu är vi starka!

 3. Nina 18 november, 2010at12:10

  Jessica, man ska LÅTA BLI att titta på just sådana här videoklipp om man ska vila. Man blir ju så otroligt träningssugen när man ser sånt!! :)

  Hoppas ryggen känns bättre? Kanske ses ikväll på balancen!
  kram

 4. Ann-Margete (mamma) 19 november, 2010at21:11

  Jag har en plan…. Jag har ett löfte…… :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *