Grattis Oslo

Nybakade och fantastiska. Grattis Oslo och SATS ni har fått 10 nya underbara, varmhjärtade och vackra hotMOJO-instruktörer. Tack alla för dedikation och kärlek.

Jag har för första gången idag på nästan 4 månader, sprungit intervaller utan någon större smärta. Det måste firas! Tack PT-Pernilla och tack kroppen.

När jag körde intervallerna på löpbandet fascinerades jag över att jag hade tålamod att just springa på ett band. Det är något av det mest avskyvärda jag vet annars. Framför mig cyklade en tjej. Märkbart påverkad av våra osunda ideal och riktigt sjukligt smal. Jag önskar så från hela mitt hjärta att vi kunde en gång för alla radera matstörningar från världskartan och sudda ut ideal som inte kommer ifrån insikten att alla är vi olika.

Jag är fortfarande illa berörd och önskar så att jag eller någon kunde sträcka ut en hjälpande hand. Jag gör något som jag inte brukar och lägger ut en bild på mig i shorts (jag hatar att visa mina ben) och osminkad med värsta frisyren (vad tusan ska jag göra med mitt hår?), i en förhoppning om att kunna balansera alla barbieförebilder.

Heja kroppen – starka vackra du som servar oss varje dag.

7 Comments

 1. Annika 27 januari, 2013at18:55

  Ser absolut inga fula ben, bara en fabulous Jessica!

 2. Användarens profilbild jessica 27 januari, 2013at18:57

  Sötis, tack. Men har alltid haft komplex för dem. Av någon anledning. Jobbar på den dock, högtid att göra slut med den.

 3. Paula 27 januari, 2013at20:22

  Känner igen det där med komplex för sina ben. Det har jag haft ända sedan jag blev mobbad av en tjej för att jag var “tjock” och hade fettoben (kan tilläggas att jag vägde ungefär 56 kilo på 181 centimeter så jag var i själva verket en pinne men det sket hon i…). Tyvärr sitter det fortfarande kvar i huvudet, men jag försöker att komma över det och älska min kropp för vad den är kapabel till snarare än vad som “fattas” den. Snygga ben har du förövrigt och dessutom så tycker jag att du är en fantastisk förebild. Önskar verkligen att jag kunde få köra ett pass för dig, men du bor lite väl långt bort. Hoppas du får en fin söndagskväll. Kram!

 4. Axel 27 januari, 2013at20:26

  My thoughts exactly, vart är dom fula benen! :-)

 5. Helena 28 januari, 2013at07:47

  Du är så fin Jessica! <3 Och jag är så ledsen över att jag missar din Hot MOJO ikväll…hjärnan måste läka och jag hoppas att jag är tillbaka till nästa vecka.

 6. Millis 28 januari, 2013at20:22

  Assnygga ben juh! :-)

  Själv har jag så smått börjat inse att jag nog kanske inte har ätstörningar direkt, men ett klart stört beteende till mat som snart ligger på gränsen. Tankarna börjar så smått flyga runt om det inte kanske är så att jag skulle behöva prata med någon professionell människa om varför jag hela tiden försöker sabba för mig själv genom att äta för mycket och helt fel. Det går i perioder, så det är inget som förföljer mig dagligdags, men periodvis faller jag ner i halvdjupa gropar av skräpmatsberoende. Inte egentligen så mycket annat “dåligt”, dvs inte för mycket godis, bakverk eller andra sötsaker, utan det är just skräpmaten (dvs fast food) som är min akilleshäl. Min gyn har sagt till mig att han tror att en bidragande orsak är min Pcos, men jag tror inte hela sanningen ligger där. Så istället för att försöka tampas med övervikten på egen hand gång efter annan, så kanske det är dags att ta hjälp till sist… Beslutet är inte helt fattat, men tankarna finns där i alla fall.

  Just nu står dock ett rejält långkok på högrev i ugnen, 6 timmar har det stått där och har ca 45 min kvar. Oj, vad jag längtar till middagen imorgon. Synd bara att jag inte kan tillåta mig själv att må så bra av den typen av mat varje dag.

  Oops, blev långt det här, men din kommentar om ätstörningar satte tydligen fart på min hjärna :D

 7. Användarens profilbild jessica 29 januari, 2013at20:02

  Paula – det är så trist att vi ofta drar med oss saker från förr i en evighetstid. Du är så himla välkommen när som och tack för dina jättefina ord. <3

  Millis - tack för din så öppenhjärtliga kommetar. Vet du, du är ett steg i rätt riktning om du kan prata om det. Så jag peppar dig, ring i morgon och boka tid. <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *