Nybakade och fantastiska. Grattis Oslo och SATS ni har fått 10 nya underbara, varmhjärtade och vackra hotMOJO-instruktörer. Tack alla för dedikation och kärlek.

Jag har för första gången idag på nästan 4 månader, sprungit intervaller utan någon större smärta. Det måste firas! Tack PT-Pernilla och tack kroppen.

När jag körde intervallerna på löpbandet fascinerades jag över att jag hade tålamod att just springa på ett band. Det är något av det mest avskyvärda jag vet annars. Framför mig cyklade en tjej. Märkbart påverkad av våra osunda ideal och riktigt sjukligt smal. Jag önskar så från hela mitt hjärta att vi kunde en gång för alla radera matstörningar från världskartan och sudda ut ideal som inte kommer ifrån insikten att alla är vi olika.

Jag är fortfarande illa berörd och önskar så att jag eller någon kunde sträcka ut en hjälpande hand. Jag gör något som jag inte brukar och lägger ut en bild på mig i shorts (jag hatar att visa mina ben) och osminkad med värsta frisyren (vad tusan ska jag göra med mitt hår?), i en förhoppning om att kunna balansera alla barbieförebilder.

Heja kroppen – starka vackra du som servar oss varje dag.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center