Ta hand om dig

En av mina vänner är typ fd världsbäst i boxning, fantastisk människa och kiropraktor. Av och till brukar jag gå till honom för att få mina obalanser korrigerade. Nu har han lämnat söder och finns på Nybroplan, vilket underlättar det för mig avsevärt att komma till honom för behandling.

Idag var ryggen som en ett stort elastiskt läderbälte som vägrade släppa taget. Nu efteråt är kroppen gladare.

Nedan: På en av väggarna inne i Jimmie Antmans behandlingsrum finns bla en bild där han vinner SM-guld. Strax efter min behandling kör han en boxningsklass med ett gäng förståndshandikappade. Fin människa. Heja dig Antman.

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Grattis Oslo

Grattis Oslo

Nybakade och fantastiska

Next
Tips på kläder när du ska köra cykel

Tips på kläder när du ska köra cykel

Jag fick en sådan enormt bra fråga idag på en av mina cykelklasser

You May Also Like