Jag gillar ju att vara kreativ i köket och absolut obunden till recept. Jag skjuter ganska ofta från höften. Jag har en lite dröm om att göra en table book. Ni vet med härliga recept, träningstips, bilder man blir lycklig av in i själen, cykebilder, träningsbilder, leenden. Det är bara en parantes, men kanske, någon gång.

Jag fick tips  av Jonna om Green Kitchen Stories och deras app. Jag är ju som alltid på eller av, och köpte genast båda två. En för bröd och “vanlig mat” och en för desserter. Idag var jag inne och botaniserade på deras hemsida och hittade ännu mer härliga recept. Så där att jag nästan skrev en inköpslista (vilket jag aldrig i heller gör i vanliga fall) och skuttade ner till affären för att bunkra upp. Hela den fina grejen med Green Kitchen Stories är att det är glutenfritt och bra råvaror  i deras recept och då går jag igång.

Bilderna är så där löjligt härliga att man vill göra allt bums.

Så i morgon bitti tänkte jag väcka min själ med den där första bilden, groddat bovete och lite annat härligt. Så enkelt egentligen men så galet snyggt förpackat. Ska se om mina bilder blir lika snygga. Ikväll, om jag orkar, ska jag dessutom slänga ihop de där muffinsen med pumpa och kokos.

 

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center