Green Kitchen Stories

Jag gillar ju att vara kreativ i köket och absolut obunden till recept. Jag skjuter ganska ofta från höften. Jag har en lite dröm om att göra en table book. Ni vet med härliga recept, träningstips, bilder man blir lycklig av in i själen, cykebilder, träningsbilder, leenden. Det är bara en parantes, men kanske, någon gång.

Jag fick tips  av Jonna om Green Kitchen Stories och deras app. Jag är ju som alltid på eller av, och köpte genast båda två. En för bröd och “vanlig mat” och en för desserter. Idag var jag inne och botaniserade på deras hemsida och hittade ännu mer härliga recept. Så där att jag nästan skrev en inköpslista (vilket jag aldrig i heller gör i vanliga fall) och skuttade ner till affären för att bunkra upp. Hela den fina grejen med Green Kitchen Stories är att det är glutenfritt och bra råvaror  i deras recept och då går jag igång.

Bilderna är så där löjligt härliga att man vill göra allt bums.

Så i morgon bitti tänkte jag väcka min själ med den där första bilden, groddat bovete och lite annat härligt. Så enkelt egentligen men så galet snyggt förpackat. Ska se om mina bilder blir lika snygga. Ikväll, om jag orkar, ska jag dessutom slänga ihop de där muffinsen med pumpa och kokos.

 

 

 

4 Comments

 1. Anna (orka mera) 4 juni, 2014at17:01

  Ahhh, den boken är min bästa vän! Ser att den har kommit på svenska nu också, så då kanske jag måste köpa den med. Är så jobbigt med alla cups och konstiga mått :) Visste inte att den fanns som app, måste verkligen undersökas! Lycka till med alla recept, jag har inte blivit missnöjd en enda gång!

 2. Nellie 4 juni, 2014at18:48

  Den där appen är ju bara så himla bra! Och en sådan där table book, det är just vad jag håller på att göra tillsammans med ett par vänner. Vi har en bit kvar men nu vet jag vem vi ska ge ett prov-ex till. :D Stay tuned…

 3. ameliefondell 4 juni, 2014at20:15

  Jag älskar bilderna och recepten i boken och på bloggen… Jag har inte haft boken så länge men redan hunnit provlaga en hel del. Tja, kanske ska undersöka appen också :)

 4. Madelaine 7 juni, 2014at07:54

  Jag visste inte heller att de hade en app, men jag har varit inne på deras hemsida många gånger och blir lika imponerad varje gång över deras snygga bilder.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *