Grymma Robyn och “I wish..”

Jag önskar just nu mest av allt (nästan) att när jag kommer ner till Nybroplan för att köra min cykelklass med alla tänkbara stjärnor, finns ett magiskt pulssystem installerat. Snälla tomten, kan det inte vara så? Det är lite smått tragiskt att instruera cykelklasser idag utan att kunna ge deltagarna korrekt feedback frånd eras viktigaste muskel, hjärtat.

Robyn släpper Body Part 2, så vi måste ju givetvis cykla till den låten jag lovar blir en hit ikväll.

Total
0
Shares
Comments 1
  1. Hej fina du! Ser fram emot att ses i helgen. Jag kommer till cykelsalen och kramarom dig varesig du vill eller inte. :) Miss Ya! KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Superfrukten Baobab

Superfrukten Baobab

Det verkar som om superfruktstrenden håller i sig

Next
Magiska flickor

Magiska flickor

… och pojkar

You May Also Like