H2OPE

Jag är en “sucker” för bra saker. Jag älskar när jag kan kombinera mitt behov av fina saker med att “om jag konsumerar den här så gör jag faktisk det for a good cause”. Det känns så mycket bättre – på så många sätt liksom.  Jag vill göra ett statement. Om jag kan. Jag vill bidra så mycket jag kan, på mitt håll och på mitt sätt.

Jag designade för ett tag sedan ett bar Nike Free Shield och i all hast valde att lägga till H2OPE på tungan för att jag visste att delar av vinsten Nike gör på “min” sko går till att stödja Jason Plester insamling tillsammans med Nike för rent vatten. En självklarhet för oss i Sverige, en dröm för så många andra. Varje klunk vi tar ur kranen eller när vi fyller våra kupade händer med källvatten, bör vi jubla av lycka inombords.

Hans mål var att samla in 1 miljon dollar genom att springa från Las Vegas, genom Death Valley, till Mount Whitney i början av november. Jag sprang med honom – på sätt o vis, när jag mindre medvetet valde att sätta H2OPE loggan på mina skor.

4 Comments

  1. Åsa 29 november, 2011at22:50

    Fint av honom. Ting som är så självklara för oss.
    Grymt snygga skor bw!

  2. Suzan 30 november, 2011at09:18

    Jättesnygga!

  3. klas 12 december, 2011at11:20

    coola skor!

  4. Användarens profilbild jessica 12 december, 2011at11:21

    Tack – visst e de snygga!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *