Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

H2OPE

Senast uppdaterad:

Jag är en “sucker” för bra saker. Jag älskar när jag kan kombinera mitt behov av fina saker med att “om jag konsumerar den här så gör jag faktisk det for a good cause”. Det känns så mycket bättre – på så många sätt liksom.  Jag vill göra ett statement. Om jag kan. Jag vill bidra så mycket jag kan, på mitt håll och på mitt sätt.

Jag designade för ett tag sedan ett bar Nike Free Shield och i all hast valde att lägga till H2OPE på tungan för att jag visste att delar av vinsten Nike gör på “min” sko går till att stödja Jason Plester insamling tillsammans med Nike för rent vatten. En självklarhet för oss i Sverige, en dröm för så många andra. Varje klunk vi tar ur kranen eller när vi fyller våra kupade händer med källvatten, bör vi jubla av lycka inombords.

Hans mål var att samla in 1 miljon dollar genom att springa från Las Vegas, genom Death Valley, till Mount Whitney i början av november. Jag sprang med honom – på sätt o vis, när jag mindre medvetet valde att sätta H2OPE loggan på mina skor.

0
Föregående
Morgonpigg
Nästa
Vänskap

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.