Relationer  av alla de slag är häftiga. Jag är så galet tacksam att jag har förmånen att träffa nya människor nästan varje dag som alla på ett eller annat sätt förgyller min vardag. Jag har magiskt underbara vänner som alltid finns där för mig. Som känner mig utan och innan. Som älskar och uppskattar mig för den människan jag är – och jag gör det tillbaka tusenfalt om. Tack för att ni finns. Nya som gamla vänner som ligger mig nära hjärtat.

Sedan finns det också vänner som jag trodde vänskapen var självskriven, okomplicerad och genuin men som med en käftsmäll visar att när jag behöver dem som mest vänder de mig ryggen. Som bildar sig egna sanningar om situationer de inte själva varit involverade i. Eller låter deras eget bagage och skräp fläcka vår relation. Det gör mig ledsen.

I min värld ska man värna om alla relationer. Aldrig stampa eller missbruka ett förtroende, stort eller litet. Man ska alltid se till att objektivt åka upp i sin helikopter och fundera på vad som är “ens eget skit” och vad som inte är det – att fundera på varför vissa fnurror och friktioner uppstår.

Jag vill med detta inlägget TACK alla som stöttar mig. Som finns där. Som är mina vänner.

Jag älskar er.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center