Ha kul!

Träning hör tyvärr ofta ihop med prestation. Jämförelse och målsättning som innebär att vi ska passa in i någon mall som vi inte skapat själv. Tränar du av någon anledning som inte känns lustfyllt eller ligger bra i magen och hjärtat. Sluta. Börja om, med något annat.

Dagens påminnelse är att ha kul när du tränar. Dina mål ska vara lustfyllda och kravlösa, då kommer du ha större chans att lyckas med att uppnå dem.

 

6 Comments

 1. tiina 7 februari, 2013at13:35

  så sant :)

 2. Sandra 7 februari, 2013at19:43

  Absolut! :) Själv trivs jag bäst i gruppträningssalen, kravlöst och ren träningsglädje!

 3. Maja 7 februari, 2013at22:03

  Håller inte med. Efter mycket tragglande med rehab har jag insett att hade jag bara ägnat mig mer åt tråkig förebyggande träning istället för att gå all in på det roliga hade jag sluppit skador. Tråkig insikt: all träning är inte kul, men nödvändig.

 4. mary 7 februari, 2013at22:57

  Håller med om att göra kul saker, men bilden?
  Hur tänkte ni med den? Symboliserar den att ha kul? Vari ligger det roliga i att ha en kettlebell i munnen, redo att få en dask i rumpan och en spark i nacken..? Och testa att vänd på rollerna, en tjej på golvet och två killar ovanför i samma positioner – det känns inte så fräscht, och det gör inte det här heller.

 5. Användarens profilbild jessica 7 februari, 2013at23:52

  Tiina och sandra – <3
  Maja - Visst är det så, det jag vill trycka på är typ "jag måste springa för att bli smal". Rehab etc hör till en kategori av nödvändigt ont.
  Mary - Tråkigt att du tolkar bilden så. Vi hade galet roligt när vi tog den.

 6. Thomas 11 februari, 2013at08:42

  Håller till 100% med om att det är viktigt att det ska vara kul att träna. Verkligen!
  Men vad gäller bilden så ser jag inte riktigt kopplingen till budskapet mer än att ni på bilden ser glada ut och är klädda i träningskläder… Vad har att sätta tänderna mot en kettlebell och i ögonvrån se en fot som måttar en spark mot nacken med “ha kul på träning” att göra. Känns märkligt. Och som Mary utryckte det här ovan – ofräscht.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *