I onsdags packade jag bilen med två cyklar och åkte till Hellas för att möta upp Niklas Ekstedt, ni vet den briljante kocken, Mitsubishi och Saras  bror Marcus Rönne (sådan sjuk talang på film och bild), för att spela in film med just Niklas för Mitsubishi. Minus 7 grader ute, nyfallen snö och sol. Magisk dag i skogen och jag som inte hunnit byta däck sedan Fuerteventura hade det sladdigt värre i nysnön. Sjukt roligt och härligt – vi kände oss båda som barn på nytt. Det är något otroligt befriande med att vara ett med naturen och känna farten smeka över kinderna och liksom dra fram ett leende som kommer hela vägen inifrån själen.

Nedan har ni ett gäng bilder från filmklippen, längtar efter att få se slutresultatet.

 

Jag med min tävlingscykel för 2018, en Scott Spark RC 900 World Cup och Niklas med en Scott Genius 700 – som lätt seglat upphögst upp på min önskelista.

 

 

Magisk dag och skogen är fantastisk nu. Att cykla i nysnö och krispiga vinterdagar är högst oslagbart.

 

 

 

 

 

Niklas hade såklart mat med sig och vi avslutade med en sallad. Uppdukat på en stubbe mitt i skogen. Jag blev förtjust i förvälld (blancherad som Niklas sa) savojkål och mjölksyrade morötter. Min nya grej – kommer förmodligen äta det konstant varje dag i minst en vecka nu.

 

 

 

Magin – ta dig ut i naturen. Skogen. Njut. Gör snöänglar, cykla, vänd ansiktet mot solen. Fånga det som får dig att leva lite extra.


2 Comments

  1. Sara Borg 24 februari, 2018at10:22

    Härliga bilder! ?

  2. Amira 24 februari, 2018at12:36

    Ser magiskt ut✨?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *