Jag lever. Bloggen lever. Och den har varit levande hela tiden, men inte med så frekvent uppdatering. Efter att ha varit i sociala medier och med bloggen sedan 2006 så har den helt enkelt fått stå tillbaka. Men nu har jag saknat den länge nog och vi är tillbaka. Det är rimligt att göra så i perioder i livet, vila från saker för att kunna värdera dem och kanske omvärdera dem, för att kunna ta ett ordentligt beslut som känns bra i hela kroppen. Och så är jag innerligt klar med att förminska mig själv för att andra säger så. Så bloggen får vara kvar och jag är nu inspirerad att låta den blomma ut igen. Härligt va!

Jessica Clarén

Så jag säger välkommen, välkommen tillbaka, till dig, till mig och till bloggen! Nu åker vi! Vidare framåt och uppåt!


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center