harkel

min facebook status sammnfattar mitt senaste dygn så bra att jag inte behöver skriva något annorlunda här:

Jessica Clarén The story continues… saker o ting faller isär i min omgivning. Sylvester (bilen) går ej att laga, bärgningen från E4:an var snuskigt dyr. EOS 40 D fortsätter med error 99, Ipod NANOn la av idag samt min Kitchen Aid monstermixer gick sönder nu ikväll… what the f***ck! Var ska detta sluta!??”?”? Och näääär?!?!?

Behöver jag säga mer? Just nu dras jag, uppenbarligen, med sjukt dålig karma. Som Magnus skrev till mig… jag måste fylla på med mera YIN… så idag kom han, min nya ögonsten:

IMG_0356

Shiit vad här ska ut på landsvägar och köras. :)  Dvs om jag vågar med min karma… harkel… ;)

Nåja hade en grym och grymt jobbig Body Pump klass idag… min cdskiva hade mystiskt försvunnit ur mitt cd case, vilket resulterade att jag fick springa som en något klumpig gasell ner till repan och jaga en ny… när klassen skulle starta… orutinerat av mig att inte slänga ett dubbelöga i fodralet… å andra sidan vet jag att den låg där sist jag kikade.

Jag har så många fantastiska och inspirerande vänner. Jag är, med all otur jag har just nu, ändå så lyckligt lottad som fått förmånen att omge  mig med dessa männsikor. Tack för att ni finns.

En sådan är Shenooorrrrrr (bör uttalas med min klingande, inte bräkande, skånska)som jag inte sett  på evigheter och som jag sprang in i på Lagerhaus idag:

3273_169736470595_885200595_6454823_6302046_n

Gumman… vin på torsdag… it is!

Bjuder på lite bilder från gårdagens matlagning  i Calréns kök.

IMG_0353

IMG_0355

Sjukt laddad för onsdagens 90 min… klassupplägg kommer i morgon!

Kram

Jessica

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *