Sitter oduschad i soffan och känner mig som ett barn på julafton. Har nyss öppnat upp två paket med underbara produkter från Nimue och Dermanord.

Efter att jag blev sjukt illa bemött på Åhlens när min avsikt var att fylla på mitt lager av hudvårdsprodukter satte jag mig ner och kikade rundor var jag kunde hitta Nimue och köpa dem direkt hem via webben istället, jag helt enjkelt struntar i Skin Doctors och testar Nimue som jag velat prova lääänge.

Jag hittade till Lila Kliniken la min order och hade inte förväntat mig att få mer än produkter hemlevererade. Dagen efter skrev Lotta till mig och frågade omjag hade tankar och funderingar om produkterna och ville ha mer info och hjälp. Shiiit vad glad jag blev! Super härlig service och engagemang, jag blev överlycklig och super nöjd! Tack Lotta!

nimue

nimue2


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center