Härliga Lilla Kliniken

Sitter oduschad i soffan och känner mig som ett barn på julafton. Har nyss öppnat upp två paket med underbara produkter från Nimue och Dermanord.

Efter att jag blev sjukt illa bemött på Åhlens när min avsikt var att fylla på mitt lager av hudvårdsprodukter satte jag mig ner och kikade rundor var jag kunde hitta Nimue och köpa dem direkt hem via webben istället, jag helt enjkelt struntar i Skin Doctors och testar Nimue som jag velat prova lääänge.

Jag hittade till Lila Kliniken la min order och hade inte förväntat mig att få mer än produkter hemlevererade. Dagen efter skrev Lotta till mig och frågade omjag hade tankar och funderingar om produkterna och ville ha mer info och hjälp. Shiiit vad glad jag blev! Super härlig service och engagemang, jag blev överlycklig och super nöjd! Tack Lotta!

nimue

nimue2

1 Comment

  1. CykelCarina 12 mars, 2010at08:25

    Berätta gärna vad du tycker om hudvårdsserien sen. Ääälskar att testa nya grejer.
    Mitt badrum dignar av cremer

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *