If You Have a Body You Are an Athlete

Idag, pappa, har jag gjort det. Jag har sprungit med Malin Ewerlöf!

Vad många inte vet att jag är gammal tävlingslöpare… jag har avverkat sjukt många timmar i löparspåret. Idag är jag inte löpare… eller rättare sagt, det är jag efter att ha lyssnat på söta Sara Althini idag.

Alla är löpare.

Nike’s motto – if you have a body you are an athlete. Så sant.

Jag gillar Nike. Vilket inte är någon hemlighet… men jag gillar mycket med Nike.

Jag gillar deras sätt att marknadsföra sitt varumärke. Jag älskar deras smarta samarbete med Apple. Deras innovativitet. Deras härliga fabrikat. Underbara färger… Och framför allt så älskar jag numera de löparskorna jag fick och testade idag, Nike Lunarelite+.  Tack Sara & Nike för en härlig förmiddag.

lunar

Jag hade en underbar start på dagen med två helt fantastiska och beundransvärda vänner. Jag gillar er tjejer! Vi startade med en frukost på Albert & Jack’s.

Åsa sprang dit, jag tog taxi. Say no more.

tillf-002_74446076

Efter att ha myst en stund tog vi oss till Metropolis, som bara ligger ett stenkast ifrån Nybrogatan. Där välkomnade Sara och en härlig Nike-stab oss och delade ut en “goodie bag” innehållande ett par förtjusande rosa Nike Lunarelite+ samt vårens nya fjäderlätta löparjacka/funktionsjacka. Jag kände mig som ett barn på julafton.

jessan_paket

På plats var ju också underbara Anna-Lena från Fitness Magazine, gravid och härligt vacker!

Min fot gled ner i skon och det var förälskelse direkt.

Iförda samma mundering tog vi plats och fick guidas smärtfritt genom skons teknik av Sara. Bara genom att berätta om tekniken bakom skon var jag såld.

sara_malin

Skon är lätt, 250 gram väger en rackare. Dynamic support som är teknologin bakom skon består av en massa som finns i hälen och pressas ut där den behövs i sulan varje gång foten landar. Det unika för att balansera upp kraften är också firewiren på sidan som faktiskt är inspirerad av  brokonstruktioner med samma funktion.

Efter presentationen var det dags att ge sig ut och testa skon. Till Åsas förtjusning yrde snön ute och vi halvpulsade (inte riktigt) till humlegården i samald trupp där vi ledda av Malin sprang 4 intervaller.  Malins löparteknik är oklanderig. Malin som person är inspirerande och fantastisk härlig.

Hon lyckades få mig att vilja gå med i SUB40, jag har varit där en gång… så jag borde verkligen kunna ta mig dit igen.

nike2_74484350


Jag avslutade min dag med att köra en underbar 75 min klass. NI VAR SÅ BRA IDAG! Tack för ännu ett lyckorus!

10 Comments

 1. CykelCarina 18 februari, 2010at09:54

  Vilken härlig bild på dig när du packar upp dina nya skor!

 2. Ann-Margete (mamma) 19 februari, 2010at10:51

  Håller med Carina och kommer ihåg alla dessa gånger jag följde med som “support” då pappa och du ni var i ert “esse” i löparespåret!

 3. Lotta 19 februari, 2010at14:20

  Vad skoj!! Det där hade varit grymt kul att få vara med på, men men.. Härliga bilder!

 4. Camilla 21 februari, 2010at16:31

  Hej!
  jeeeeses vilka snygga skor, vet du var man kan få tag på dem? :)

 5. Användarens profilbild jessica 21 februari, 2010at16:42

  Camilla: De kommer finnas i butik nu i vår. De har kanske redan dykt upp. Kolla framför allt NK och Nikeavdelningen där.
  Sedan vet jag att Stadium kommer ha “Nike-running stores” i stadiumbutikerna, så kika där med.

  KRAM
  J

 6. Pingback:Härliga Lilla Kliniken « jessica claren

 7. Pingback:Premiär « jessica claren

 8. Pingback:Ska vi springa jorden runt? « jessica claren

 9. Pingback:Galet härlig! « jessica claren

 10. Pingback:Supination. Jävligt bra marknadsföring. Åre « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *