Härliga måndag och TACK Ljungby!

Helgen rusade förbi.

Magiska deltagare som så himla varmhjärtat välkomnade mig i Ljungby på en dag i hjärtats tecken om puls. Tusen tack för en FANTASTISK dag. Ni kommer rocka så fullständigt!

Jag har sparkat igång mina klasser på Tegnérgatan och klubben andas nyöppning. Jag hade ett underbart dedikerat gäng både på min coreklass och min cykelklass. Jag är så himla privilegierad att ha så himla duktiga och nyfikna deltagare – Sara,Carina, Mats, Jessica, Robert, Jessica, Malin, Karin, Stefan och alla er som jag ännu inte kan namnen på. Jag sitter med gåshud varje måndag. Varje gång faktiskt. Tusen tack till er med för att ni förgyller mina dagar.

Sara var med mig på klasserna och hon är en sådan enorm tillgång som vän. Vi har drömmar vi delar och jag hoppas så att vi kan förverkliga den största av dem.

Total
0
Shares
Comments 9
  1. Karin och Emelie, ni är välkomna när som! NI får komma som mina gäster helt enkelt. Jag kör cykelklasser 1830 på måndagar och 1730 på onsdagar.
    KRAM

  2. är lite nyfiken, vad förde dig till lilla Ljungby??.. där har väl inte öppnat ngt nytt gym?? keep up the good work!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Maca vs Jessica

Maca vs Jessica

Jag fick en fråga om vad jag egentligen tycker om Macapulver och om jag märkt

Next
Smoothie med cashewpasta

Smoothie med cashewpasta

Det kan vara den enklaste och nyttigaste snabbmaten

You May Also Like