Härliga måndag och TACK Ljungby!

Words by

Helgen rusade förbi.

Magiska deltagare som så himla varmhjärtat välkomnade mig i Ljungby på en dag i hjärtats tecken om puls. Tusen tack för en FANTASTISK dag. Ni kommer rocka så fullständigt!

Jag har sparkat igång mina klasser på Tegnérgatan och klubben andas nyöppning. Jag hade ett underbart dedikerat gäng både på min coreklass och min cykelklass. Jag är så himla privilegierad att ha så himla duktiga och nyfikna deltagare – Sara,Carina, Mats, Jessica, Robert, Jessica, Malin, Karin, Stefan och alla er som jag ännu inte kan namnen på. Jag sitter med gåshud varje måndag. Varje gång faktiskt. Tusen tack till er med för att ni förgyller mina dagar.

Sara var med mig på klasserna och hon är en sådan enorm tillgång som vän. Vi har drömmar vi delar och jag hoppas så att vi kan förverkliga den största av dem.

9 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us