Maca vs Jessica

Jag fick en fråga om vad jag egentligen tycker om Macapulver och om jag märkt någon skillnad. Det slog mig att jag aldrig berättat det, varpå jag postar detta inlägget.

Min slutsats är följande:

Mest förmodligen är min användning av pulvret för ofrekvent för att egentligen få någon effekt och i att med den, i min åsikt, något äckliga smaken, gör mitt användande sporadiskt så kan jag egentligen inte säga om jag märkt något.

Jag tycker att smaken helt enkelt slår igenom allt och att det tyvärr gör att jag inte använder Macapulvret speciellt ofta.

 

  1. Vad skönt att det inte bara är jag som tycker så om smaken på maccapulvret. Har provat att blanda det i både det ena och det andra men smaken går igenom allt, tyvärr.

  2. jag tycker maca funkar i smoothies där man har t.ex. hallon i eftersom just hallon i sig själv har en ganska stark smak. så typ hallon, nötsmör, mjölk av något slag, maca skulle kunna vara en bra kombo. själv skulle jag också lägga till chiafrön, kakaonibs och kanske lite guarana och acai… :) och kanske lite agave om man vill ha den sötare.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.