Havrecappuccino

Anna påminde mig om en annan grej som är bra med havre – havrecappuccino. I love it. SÅ mycket bättre faktiskt. Till och med J tycker kaffet är bättre med barristamjölk på havre. Vilken grej – revival för havre!

Vilken är din favoritgrej med havre? Chokladbollar? Gröt med jordnötssmör? Berätta!

 

jessica (1 av 1)-7

4 Comments

 1. Emma Stenström 26 april, 2016at20:26

  Jag gillar också havre, i alla möjliga former. Havregrynsgröt är troligtvis den maträtt jag skulle ha allra svårast att leva utan. När jag var gravid, var det min nr 1 craving och jag kunde äta det till frukost, lunch och middag. Inte undra på att sonen blev superstark! Havremjölk har vi alltid hemma och jag gillar verkligen havreglass mycket mer än alla lyxiga kokosglassar och dylikt, som jag mår lite illa av. Då och då har jag också kämpat mot magkatarr och då finns det ingen bättre medicin än havre!

 2. Användarens profilbild jessica 26 april, 2016at22:46

  Jag har med haft magkatarr och säger som du – havren är fantastisk då!

 3. Anna (orka mera) 27 april, 2016at07:30

  Jag är så fast i havreträsket att jag kan skumma ikaffe och ta med mig i termosmugg. Fast det vågar jag inte berätta för någon… :)

 4. Isabelle 3 maj, 2016at13:32

  Jag är precis som du allergisk mot gluten, blev så rädd när läkaren rådde mig att “avstå på livstid” att jag slutade med samtliga havreprodukter (äter fortfarande gröt på morgonen – glutenfri). ÄLSKAR havrecappucino, havremjölk, havreglass – allt!!! Försökte läsa mig till hur pass mycket gluten som finns i Oatly’s prudukter, och det är tydligen såpass lite att de “räknas som glutenfria”. De fungerar ju uppenbarligen för dig, vågar man sig på att testa igen tro..? Jag slutade mest för att jag blev tillsagd att utesluta gluten, men vet inte med mig att jag någonsin reagerat på just Oatly’s produkter.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *