Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Vi behöver dig.

Senast uppdaterad:

Jag älskar dig medmänniska som stannar och ger mig ett leende oväntat för att jag möter din blick. Eller du som säger “ha en bra dag” över disken, när jag får min kaffe i pappmugg.  Eller du – du som är på mina klasser varje gång och sitter hela klassen ut.

Du som ler mot tiggaren på gatan, eller håller upp dörren.

Du som i den här lite stökiga världen bryr dig om dina medmänniskor. Idag tackar jag dig lite extra för att du finns. Tack. Vi behöver dig.

godjul-2

 

0
  1. Så klok du är !
    Gör det lilla du kan , gör det villigt o glatt !
    En bra grej att leva efter tycker jag ?

  2. Så bra at påminner oss. Har sett dig två,gånger på stan och grämer mig faktsikt lite att jag inte sagt ” hej , du inspirerar mig massor med din kloka blogg. Att man som jag kämpandes med att få igång träningen i vardagen känner mig beväm i din blogg trots att du är en elitsatsande cyklist , det är grymt bra bloggat det! Så många jag avföljt pga hetsen. Här är det högt och lågt. Lovely”. Men det sa jag ju inte utan tittade ner i marken och skuffade till maken min ” det där är den där blogg tjejen jag så,ofta citerar för dig , hon som flyttat till vår “ö”. Men nästa gång då,…

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.