Vi behöver dig.

Jag älskar dig medmänniska som stannar och ger mig ett leende oväntat för att jag möter din blick. Eller du som säger “ha en bra dag” över disken, när jag får min kaffe i pappmugg.  Eller du – du som är på mina klasser varje gång och sitter hela klassen ut.

Du som ler mot tiggaren på gatan, eller håller upp dörren.

Du som i den här lite stökiga världen bryr dig om dina medmänniskor. Idag tackar jag dig lite extra för att du finns. Tack. Vi behöver dig.

godjul-2

 

Total
0
Shares
Comments 5
  1. Så klok du är !
    Gör det lilla du kan , gör det villigt o glatt !
    En bra grej att leva efter tycker jag ?

  2. Så bra at påminner oss. Har sett dig två,gånger på stan och grämer mig faktsikt lite att jag inte sagt ” hej , du inspirerar mig massor med din kloka blogg. Att man som jag kämpandes med att få igång träningen i vardagen känner mig beväm i din blogg trots att du är en elitsatsande cyklist , det är grymt bra bloggat det! Så många jag avföljt pga hetsen. Här är det högt och lågt. Lovely”. Men det sa jag ju inte utan tittade ner i marken och skuffade till maken min ” det där är den där blogg tjejen jag så,ofta citerar för dig , hon som flyttat till vår “ö”. Men nästa gång då,…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Havrecappuccino

Havrecappuccino

Anna påminde mig om en annan grej som är bra med havre – havrecappuccino

Next
Bananbröd från Risenta

Bananbröd från Risenta

När jag kom hem för någon dag sedan stod det ett bud från Risenta med tester på

You May Also Like