Hejdå 2014 och hej 2015

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så tror jag inte så mycket på nyårslöften utan mer på målsättningar och drivkrafter som tar oss framåt, lite gladare och lyckligare. Och så klart att vi också tar med sådant som varit bra i nutid med oss in i framtiden också.

Jag är en människa med en bubblande själ och står väldigt sällan stilla. Jag är gjord för att drivas framåt och  den gnistan behöver jag vårda och ta hand om så att den inte bränner mig i kanterna. Alltså träna på att stanna till ibland och andas.

Känner ni också ibland att man kanske inte har gjort så mycket och sen när man kikar tillbaka så slås man över – wow – hann jag med allt detta. Oftast tror jag att jag påverkas av mitt driv framåt och inte riktigt stannar upp och summerar utan bara springer vidare. Så nu knyter vi ihop den – säcken från 2014, summerar lite och pratar kanske, bara kanske målsättningar.

NTC Week

Veckan innan Nike Blast öppnade vi ett popup Nike Gym mitt i Kungsträdgården. Mitt i hjärtat av Stockholm. Tänk om vi kunde haft ett eget gym jämt i Sthlm.

[insert]S7Q3678-880x586[/insert]

[insert]NTC-Week-1[/insert]

Nike Blast

Vi krönte av NTC Week med Nike Blast 2014. Lina som i princip gjort alla Nike Blast omvandlade Globen med dunder och brak. Hon är helt galet fenomenal på att göra event och verkligen paketera allt sådär himla perfekt. Bästa någonsin kändes det som. Jag skrev historia med Mo och teamade en cykelklass.

Jag blev riktigt ordentligt förkyld veckan innan Blast och var ganska risig under själva helgen. Men nu i efterhand så minns jag inte det utan mer hur galet perfekt avslut vi fick med Blast.

2015 kör vi all in med en NTC Week och sedan en stor grej till sommaren. Håll utkik!

[insert]DSC_9406-880x585[/insert]

[insert]the-nike-blast-2014-1-28[/insert]

YourNextMove

Vi sjösatte vår app som ger instruktörer möjlighet till vidareutbildning och feedback via mobilen eller webben. Vi är Maria Olofsson, Åsa Fornander, Erika Kits Gölevik och jag. Magiskt gäng.

2015 – 7 februari kör vi ett event i Sthlm – fyllt med massor av inspiration. Jag hoppas så vi ses! Du hittar all info här.

[insert]yournextmove-1-40[/insert]

MTB 

Min kärlek för två hjul och starka ben fördjupades och jag tävlade lite mer, egentligen första året. Firade ett år som cyklist. Fick lite bakslag med sjukdom, vurpor och sorg. Men det är ju magiskt så att man kommer starkare ut på andra sidan. Tack vare cyklingen har också mitt nätverk växt och fördjupats och jag är ytterst tacksam för alla härliga samarbeten och ser såklart framemot att förädla dem under kommande år.

2015 – kommer jag satsa hårdare. Och mest troligen ännu hårdare åren efter det. Annie coachar och hjälper mig. Tack fina cykelfru för allt stöd 2014! Hoppas ni hejar på mig lite extra 2015.

[insert]laga-punktering-1-15-copy[/insert]

[insert]1RV5198-880x585[/insert]

[insert]r2-1-2-880x557[/insert]

Lycka

Mer övertygad om att vi måste vara rädda om vår tid och verkligen göra det som får oss att må bra – på riktigt.

2015 – och alla år efter det ska insidan få kärlek med sådant som gör mig starkare som människa och medmänniska.

[insert]465266_10150720620823434_1692886367_o-880x586[/insert]

[insert]bloggerbootcamp-2014-11[/insert]

SPRING

Jag och Claesson förvaltade vidare Run Club och startade vår egen grej. Varje onsdag 18:00 har han och jag haft gåshud hela vägen till nästkommande onsdag. Mest för att vi får äran att inspirera och träna ett helt fantastiskt och ödmjuk gäng som utvecklats något så enormt.

2015 – Vi fortsätter – så klart! Och du är välkommen att springa med oss.

[insert]10150967_10152045239965017_2136533400_n[/insert]

[insert]DSC_8011-880x586[/insert]

Lite varstans i världen

Tillammans med Nike var jag någon sväng i Amsterdam på Nikes huvudkontoret för Western Europe och sedan också på Headquarter i Portland USA.  Fantastiska Nike. Tack för allt ta mig tusan.
Allra bäst är nog varje vecka jag kör med personalen på Nikes huvudkontor i Solna. Svenska nikisarna är liksom extra fantastiska.

2015 –  Hoppas jag förstås på fler skratt och träningstimmar ihop.

[insert]ntc_ams-1-11
[/insert]

[insert]ntc_ams-1-31[/insert]

She Rides

Jag och Annie fann varann genom en punktering sommaren 2013. 2014 tog vi hand och 2015 bildar vi bolag. She Rides växer och jag blir varm i hjärtat av alla tjejer och killar som tillsammans med oss vill göra cyklingen mer tillgänglig.

2015 – Är bara början. Jag ser framemot att göra det här tillsammans med er och glöm inte att berätta vad ni vill ha – vi gör det här tillsammans för er!  

[insert]s-works-5[/insert]

[insert]sherides[/insert]

Sorg och kärlek

Jag förlorade min bäste vän, han som följt mig hela livet och som var självklar vid min sida. Det knäckte mig fullständigt.

Kvar finns en annan följeslagare och trogen vän i Rambo och in kom också det nya vilddjuret Rocky.

[insert]
salong-betong-4
[/insert]
[insert]
salong-betong-1
[/insert]

6 Comments

 1. the B-ROOM 31 december, 2014at19:37

  Fantastiska Jessica, vilket år! Stor nyårskram!

 2. Amira 1 januari, 2015at03:13

  Du gör så rätt i att satsa på MTB! Du har så mycket roligt att se fram mot och om det är någon jag verkligen vill heja fram så är det du

 3. Olga 20 januari, 2015at14:24

  Hi Jessica,

  I’m one of the people who had a pleasure to participate in Zoom Monday yesterday :) Thank you again!
  I found your blog and this post (I don’t speak Swedish but google translate is always for help). And I wonder about these runs you have on Wednesdays – where is that and how can I join? I’m a member of Ssidelinecity Run Club but once a week is not enough :)

 4. Användarens profilbild jessica 20 januari, 2015at14:29

  Olga – should i start to also have a translation to english? You are so welcome to join! Drop me an email jessica@jessicaclaren.com.

 5. Olga 20 januari, 2015at23:12

  oh I always feel so weird when swedish people have to switch to english because of me ;) so I can’t insist! google translate does it pretty good actually.. well, not always but most of the time. will drop you an email right away!

 6. Olga 29 januari, 2015at16:08

  Jessica, I sent you an email but haven’t got a reply! is it in spam mail maybe? :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *